Life

Ce decizie a luat sora Danielei Crudu de când vedeta a devenit mamă: ”Abia aștept”

Decizia luată de sora Danielei Crudu, după ce vedeta a devenit mamă pentru prima oară, în luna mai. Ce a mărturisit Ana Crudu.
22.06.2023 | 20:50
Ce decizie a luat sora Danielei Crudu de cand vedeta a devenit mama Abia astept
Daniela Crudu a nascut in luna mai o fetita. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Sora Danielei Crudu, Ana Crudu, a luat o decizie la câteva săptămâni după ce fosta asistentă TV a devenit mamă pentru prima oară. Frumoasa blondină a mărturisit totul într-o postare pe contul său de Instagram, luându-și admiratorii prin surprindere.

Ce hotărâre a luat Ana Crudu, după ce sora sa, Daniela Crudu, a devenit mamă

Ana Crudu este extrem de fericită de când sora ei a născut. Își dorea de mult timp să o vadă mamă și să-i aducă pe lume un nepot sau o nepoțică. Iată că dorința sa a devenit realitate la începutul lunii mai, căci Daniela Crudu are o fetiță.

ADVERTISEMENT

Întrebată pe pagina sa de Instagram, de către urmăritori, dacă se vede și ea în postura de mamă, Ana Crudu nu a stat pe gânduri și a răspuns afirmativ. Ba chiar a punctat că ”abia așteaptă” ziua când își va putea strânge în brațe propriul copil.

”Sigur că da, mai ales de când are Daniela! Abia aștept!”, a dezvăluit blondina. Rămâne de văzut, astfel, dacă și ea va oferi, în viitorul apropiat, o veste referitoare la faptul că va fi mamă. Până atunci, savurează fiecare moment alături de Daiana, fetița Danielei Crudu.

ADVERTISEMENT

Daniela Crudu a născut o fetiță la începutul lunii mai

Daniela Crudu a născut o fetiță perfect sănătoasă pe data de 1 mai. Vestea a dat-o fanilor a doua zi, publicând pe rețelele de socializare o fotografie de pe patul de spital, alături de Daiana, copilul ei. Daniela Crudu a devenit mamă pentru prima dată la vârsta de 34 de ani.

Fosta asistentă TV a detaliat după naștere că fetița sa a venit pe lume mai devreme, la 8 luni și nu la 9, așa cum ar fi trebuit în mod normal. A avut unele probleme cu sarcina, de aceea s-a întâmplat astfel. Aproape o săptămână, vedeta a stat cu sufletul la gură.

ADVERTISEMENT

”Am născut la 36 de săptămâni, la 8 luni. Nu a stat la incubator, a stat doar în acea noapte. Am fost într-o urgență că nu mai mișca fetița. Eu aveam probleme că aveam sarcina joasă. N-am avut chef de nimeni și nimic.

Nu aveam chef de telefoane, că îmi suna mereu. Eu eram disperată. Nu eram eu ok, sufletul meu era varză. Îmi era greu, am stat 5 zile în spital, au avut grijă de noi”, a mărturisit Daniela Crudu la Xtra Night Show.

ADVERTISEMENT