Life

Ce declarație de dragoste a primit Irina Fodor de la Răzvan Fodor, chiar de ziua sa: „Te iubesc de tot”

Ce declarație de dragoste a primit Irina Fodor de la Răzvan Fodor. Sunt împreună de 15 ani, dar se iubesc ca în prima zi!
14.09.2022 | 14:48
Ce declaratie de dragoste a primit Irina Fodor de la Razvan Fodor chiar de ziua sa Te iubesc de tot
Ce declarație de dragoste a primit Irina Fodor de la Răzvan Fodor. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Răzvan Fodor și Irina Fodor sunt împreună de mai bine de un deceniu, dar dragostea dintre ei este la fel de mare și acum. Iată ce declarație emoționantă i-a făcut el soției sale!

Declarație de dragoste emoționantă de la Răzvan Fodor pentru soția lui

Irina Fodor și-a serbat ziua de naștere marți, iar ocazia aceasta specială nu a trecut fără un mesaj de la partenerul ei de viață.

ADVERTISEMENT

Răzvan Fodor i-a făcut o declarație de dragoste soției sale, prezentatoarea de la Chefi la cuțite, de ziua ei. Chiar dacă sunt împreună de 15 ani, dragostea dintre ei este la fel de mare!

Irina Fodor a ajuns acasă abia târziu în noapte de ziua ei, dar soțul său a așteptat-o cu un buchet de flori și o declarație de dragoste.

ADVERTISEMENT

Răzvan Fodor a avut de spus numai cuvinte frumoase la adresa soției sale, pe care a numit-o dulce, blândă și feminină. Desigur, în discursul său, artistul a inclus și o glumă, dar și un nelipsit „Te iubesc”.

”De abia la ora asta mi-a ajuns Țuca acasă, cărând după ea 34 de ani. Ne-am cunoscut acum 15 ani, mi-ai devenit soție acum 12 și ai devenit mamă acum 11.

ADVERTISEMENT

Și te asigur că mai urmează multe! Să-mi rămâi la fel de sănătoasă la cap (în ciuda vieții groaznice și dificile pe care o ai alături de mine), dulce, blândă, feminină și… normală. Te iubesc de TOT!!”, a scris Răzvan Fodor  în mediul online.

Ce a făcut Irina Fodor de ziua ei

Prezentatoarea de la Chefi la cuțite a dezvăluit faptul că a muncit de ziua ei, dar deja știa acest lucru de ceva vreme și s-a obișnuit cu ideea că nu o să aibă parte de o petrecere.

ADVERTISEMENT

”Știam de ceva timp că, de ziua mea, se anunță un program super încărcat, așa că m-am împăcat cu faptul că nu o să dau vreo petrecere și că, mai degrabă, o să sărbătoresc prin muncă”, a scris aceasta pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT
Tags: