News

Ce descoperire șocantă a făcut o femeie despre bărbatul pe care îl iubea. A trăit 5 ani într-o mare minciună

Un banal accident de maşină i-a relevat unei femei un secret şocant despre iubitul cu care îşi petrecuse ultimii cinci ani.
16.04.2023 | 17:27
Ce descoperire socanta a facut o femeie despre barbatul pe care il iubea A trait 5 ani intro mare minciuna
Femeia a aflat un secret teribil despre bărbatul lângă care a trăit atâţia ani
ADVERTISEMENT

O italiancă de 50 de ani a trăit coşmarul vieţii sale când a aflat că bărbatul pe care îl iubea şi alături de care visa un viitor fericit a infectat-o intenţionat cu virusul HIV, punându-i viaţa în mare primejdie. Acum acesta se află în închisoare.

Cum a aflat femeia secretul iubitului ei

Un bărbat în vârstă de 52 de ani din oraşul italian Cremona a fost condamnat să ispăşească 8 ani în spatele gratiilor, el fiind găsit vinovat de vătămare corporală gravă după ce și-a infectat partenera cu virusul HIV, fără să-i spună că este seropozitiv.

ADVERTISEMENT

În plus, judecătorul l-a obligat pe inculpat și la plata unui avans de 100.000 de euro, drept despăgubire către femeia expusă pericolului, restul sumei urmând să fie stabilit de tribunal într-un proces civil care a fost deschis separat de acest caz

Femeia a descoperit cu totul întâmplător că partenerul său este infectat cu virusul HIV, ea fiind şocată să afle acest lucru după patru ani de relație și un an de concubinaj. Relația celor doi a început în 2016, în condiţiile în care bărbatul a aflat că are această boală încă din 2010.

ADVERTISEMENT

În timpul relației lor, bărbatul nu numai că i-a ascuns iubitei sale informaţiile despre starea sa de sănătate, dar a renunțat să mai urmeze şi tratamentul. Astfel a facilitat astfel transmiterea virusului către aceasta și, în cele din urmă, a infectat-o.

“Am aflat din întâmplare. Și dacă nu s-ar fi întâmplat așa, probabil că nu aș fi aflat vreodată. Era 20 februarie 2020, ziua în care a început pandemia de Covid-19 în Lombardia: el suferise un accident de mașină și mă sunase să-l ajut. L-am întâlnit și am așteptat împreună ambulanța, apoi am mers împreună la urgențe.

ADVERTISEMENT

După ce a făcut triajul pentru internare, mi-a dat niște hârtii medicale în mână. Acolo am citit că pacientul tocmai declarase că era pozitiv la HIV și hepatita C de peste zece ani, iar viața mea s-a schimbat pentru totdeauna”, a declarat femeia, care a fost citată sub un nume fictiv, Maria, de cotidianul La Reppubblica.

Confruntat cu acest adevăr, bărbatul a negat iniţial totul, după care a recunsocut că este infectat şi s-a justificat prin faptul că nu i-a spus de teamă că ar fi pierdut-o dacă ea ştia adevărul. În schimb, femeia susţine că ar fi încercat să înțeleagă situația și să o gestioneze împreună, dar ar fi ştiut adevărul de la bun început.

ADVERTISEMENT

„Am început să plâng și n-am mai putut să mă opresc: personalul de la urgențe m-a întrebat ce s-a întâmplat și, când le-am explicat situația, mi-au programat analizele pentru ziua următoare. Am plecat acasă la 3 dimineața și la 7 eram din nou la spital pentru recoltare”, a mai declarat ea.

Prima sa analiză a fost pozitivă, dar a trebuit să aștepte luni de zile pentru analiza de confirmare, fiindcă din cauza pandemiei totul se închisese. Când a primit confirmarea din nou că este infectată cu HIV, Maria a apelat la un avocat pentru a depune plângere împotriva fostului iubit.

“Este corect să plătească, mi-a distrus viața. Astăzi merg pe stradă și mă simt rău, mi-e frică să mă împrietenesc cu cineva și să-l pot infecta”, a mai afirmat ea. În prezent, femeia se află sub tratament și efectuează teste la fiecare șase luni.

ADVERTISEMENT