Life

Ce dezvăluire a făcut Alexia Eram despre fratele ei, după ce au pierdut la America Express. Andreea Esca va lăcrima!

Alexia Eram a spus adevărul despre relația cu fratele ei, după ce au participat la America Express. Andreea Esca se va emoționa!
28.12.2023 | 10:01
Ce dezvaluire a facut Alexia Eram despre fratele ei dupa ce au pierdut la America Express Andreea Esca va lacrima
Alexia Eram, cuvinte emoționante despre fratele ei. Foto: PRO TV/ Antena 1
ADVERTISEMENT

Alexia Eram a dat cărțile pe față după participarea la America Express! Competiția care s-a încheiat pe 27 decembrie cu victoria influencerițelor Laura Giurcanu & Sânziana Negru a distrus sau a închegat niște relații după lunile de alergătură prin cele mai exotice țări.

Alexia Eram, despre fratele ei, după ce au pierdut în finala de la America Express

I-a ajutat pe Alexia Eram și Aris Melkior să fie și mai apropiați sau, dimpotrivă, concursul a fost ca o piatră de moară asupra familiei? Conform declarațiilor făcute de Alexia în cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1, acest show a făcut-o să îl vadă pe fratele ei cu alți ochi.

ADVERTISEMENT

Bruneta a vorbit atât de frumos despre legătura lor încât cu siguranță mama celor doi, celebra Andreea Esca, va fi extrem de emoționată. Asta… chiar dacă vedeta PRO TV știe foarte bine ce fel de copii a crescut.

De altfel, deși Andreea este angajata postului concurent, prezentatoarea știrilor nu și-a ascuns susținerea față de comorile ei, cu toate că aceștia au participat într-o emisiune difuzată de Antena 1.

ADVERTISEMENT

„Am descoperit bărbatul Aris”

Andreea Esca a postat imagini cu cei doi copii, arătându-și susținerea fără a adăuga prea multe cuvinte. Nu de alta, dar uneori cuvintele sunt de prisos! Alexia Eram a fost una din protagonistele celui de-al doilea sezon America Express. S-a clasat, alături de Aris, în scurt timp, în topul preferaților telespectatorilor.

După marea finală care a fost difuzată în a treia zi de Crăciun, Alexia Eram s-a destăinuit cu privire la experiența la care s-a înhămat cu fratele ei.

ADVERTISEMENT

„A fost cea mai tare experiență din viața mea. Mi se pare că am învățat foarte multe lucruri. Mi-am legat o nouă conexiune cu fratele meu. Pot spune că l-am regăsit.

În primul rând, am descoperit bărbatul Aris. Mi se pare că acolo l-am redescoperit pe Aris. Cred că a fost o experiență extraordinară pentru amândoi”, a mărturisit Alexia Eram la Antena 1. 

ADVERTISEMENT