Life

Ce dietă are cele mai tari rezultate. Un medic nutriționist important a spus tot adevărul

Ce regim alimentar este cel mai bun. Un renumit doctor în acest domeniu a vorbit despre fiecare în parte și l-a ales pe cel potrivit.
13.02.2023 | 18:01
Ce dieta are cele mai tari rezultate Un medic nutritionist important a spus tot adevarul
Ce regim alimentar este cel mai bun. Un renumit doctor în acest domeniu a vorbit despre fiecare în parte și l-a ales pe cel potrivit. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Ce dietă are cele mai tari rezultate. Un medic nutriționist important a spus tot adevărul despre avantajele și dezavantajele pe care le are fiecare procedură. Descoperă în cele ce urmează care sunt sfaturile în această privință.

Ce regim alimentar este cel mai bun. Un renumit doctor în acest domeniu a vorbit despre fiecare în parte și l-a ales pe cel potrivit

Anthony O’Reilly, un nutriționist apreciat în Marea Britanie, a discutat deschis despre cel mai bun regim alimentar atunci când luptăm cu kilogramele în plus sau vrem să avem o siluetă trasă prin inel. Medicul a examinat fiecare dietă.

ADVERTISEMENT

Concluzia la care a ajuns doctorul este că fiecărui om i se potrivește un anumit remediu, de aceea e important să le cunoaștem pe toate. În felul acesta putem afla care este cel mai bun și care funcționează încă din prima zi.

Potrivit Mirror, postul intermitent înseamnă consumul tuturor caloriilor zilnice într-o perioadă de timp stabilită, apoi se bea doar apă. Cea mai populară împărțire a acestei diete este 8:16, ceea ce înseamnă că poți mănânca doar pe parcursul celor 8 ore.

ADVERTISEMENT

„Dieta mediteraneană este inspirată de obiceiurile alimentare ale oamenilor care locuiesc în apropierea Mării Mediterane, de exemplu, Grecia, Italia, Spania, care au unele dintre cele mai lungi speranțe de viață din lume.

Bogată în alimente sănătoase pentru inimă, cum ar fi legume, cereale, pește, fructe, ulei de măsline și nuci. Consumul de carne roșie este redus la minimum, iar aportul de lactate este moderat și constă din surse de înaltă calitate, cum ar fi iaurt și brânzeturi.

ADVERTISEMENT

Dieta Paleo sau dieta Caveman, implică doar consumul de carne, pește, legume, fructe, nuci și semințe. Orice cereale, lactate, alimente procesate, fasole, leguminoase și zaharuri trebuie să fie evitate în timpul aderării la această dietă”, a spus nutriționistul.

Ce înseamnă dietele pe care le propun nutriționiștii

Anthony O’Reilly a mai subliniat că dieta carnivoră este opusă celei vegane. Asta înseamnă că oamenii mănâncă numai produse de origine animală, printre acestea numărându-se carnea, brânza, laptele și ouăle. Sunt eliminate complet fructele, legumele și cerealele.

ADVERTISEMENT

Dieta Sirtfood, din ce în ce mai populară în ultimii ani, se concentrează pe alimente bogate în sirtuine, un grup de proteine găsite în organism care reglează metabolismul. Se găsește în: vinul roșu, ciocolata neagră, nucile, rucola, cafeaua și uleiul de măsline extravirgin.

În plus, dieta Keto este foarte săracă în carbohidrați, dar bogată în grăsimi. Implică reducerea drastică a aportului de carbohidrați și este compusă din peste 65% grăsimi, 30% proteine și 5% glucide. În prezent, este unul dintre regimurile cele mai discutate și disputate.

ADVERTISEMENT
Tags: