Life

Ce dietă ține Vera Wang: la 73 de ani face furori. La ce aliment a renunțat. „E nemuritoare”

Care este dieta pe care o respectă că strictețe Vera Wang pentru a arăta bine la cei 73 de ani ai săi. La ce aliment a renunțat.
24.02.2023 | 00:27
Ce dieta tine Vera Wang la 73 de ani face furori La ce aliment a renuntat E nemuritoare
Ce dietă ține Vera Wang. Foto Hepta
ADVERTISEMENT

Vera Wang este foarte apreciată pentru felul în care arată, la cei 73 de ani ai săi fiind într-o formă de invidiat. Iată ce dietă ține creatoarea de modă.

Ce dietă ține Vera Wang . Aceasta o menține tânără

Vera Wang arată foarte bine și unii fani chiar au început să creadă că aceasta minte în privința vârstei sale pentru că nu cred că poate să aibă o formă fizică așa bună la vârsta sa.

ADVERTISEMENT

Totuși, Vera Wang are conform buletinului 73 de ani și multe secrete pe care le folosește pentru a arăta tot mai bine, în ciuda trecerii timpului.

Vera Wang a renunțat complet la un aliment foarte popular printre oameni, anume sucul. Aceasta nu bea deloc sucuri acidulate, nici măcar varianta fără zahăr.

ADVERTISEMENT

Aceasta chiar i-a stupefiat pe mulți cu apariția sa de la premiile Bafta, fpcându-i pe unii să spună că este nemuritoare: ”Vera Wang e nemuritoare, de aș arăta măcar la 50% din cum arată ea, ar fi o realizare”, ”Să nu uităm că femeia asta are 73 de ani!”, ”Vârsta e doar un număr, ești superbă”, sunt doar câteva dintre reacții.

Ce mănâncă Vera Wang ca să arate bine

În privința mâncării, Vera Wang consumă foarte multe legume, gătite la abur, dar și pește, sub toate formele sale și este o mare fană sushi. De asemenea, Vera Wang iubește și sashimi, un preparat tot crud doar că are carne de ton sau somon.

ADVERTISEMENT

Vera Wang este o mare fană a orezului negru, dar și a cărnii de pui, pe care o introduce adesea în mesele sale. De asemenea, faimoasa creatoare de modă mănâncă și salata de anghinare.

Totuși, Vera Wang are și plăcerile sale vinovate la care nu renunță orice ar fi. Printre mâncărurile considerate nesănătoase pentru organism pe care le alege creatoarea de modă sunt pufuleții și chipsurile.

ADVERTISEMENT

Vera Wang mai spunea că un alt secret al tinereții sale este că stă mereu în prejma celor mai frumoase femei, modelele care îi poartă hainele pe podium și nu ar avea cum să îmbătrânească printre atâta frumusețe și tinerețe.

ADVERTISEMENT
Tags: