Life

Ce diferență de vârstă există între Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan: ”Am îmbătrânit”

Ce diferență de vârstă există între Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan? Artista este mai mică decât soțul ei cu câțiva ani.
02.09.2023 | 21:20
Ce diferenta de varsta exista intre Georgiana Lobont si Rares Ciciovan Am imbatranit
Ce diferență de vârstă există între Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan sunt împreună de ani buni. S-au cunoscut încă de când erau adolescenți, iar acum au o familie superbă. Ce diferențe de vârstă există însă între cei doi?

Ce diferență de vârstă există între Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan

Deși au existat zvonuri legate de divorțul dintre Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan, iată că în final cei doi au dovedit contrariul. Sunt mai fericiți ca oricând, călătoresc și se bucură din plin de fiecare moment.

ADVERTISEMENT

Chiar din postările artistei observăm că cei doi se înțeleg de minune. Iar deși Georgiana Lobonț a pierdut recent o sarcină, se pare că Rareș Ciciovan i-a fost alături și continuă să fie un exemplu.

Ce diferență de vârstă există între Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan? Artista a făcut câteva dezvăluiri interesante. Cei doi sunt plecați în Ibiza și se distrează de minune. Iar printre altele, vedeta a realizat câți ani are soțul său.

ADVERTISEMENT

Se pare că Rareș Ciciovan urmează să împlinească 33 de ani anul acesta. Iar artistei îi vine greu să creadă că soțul său a ajuns la o astfel de vârstă, având în vedere anii petrecuți împreună. Pentru ea, Rareș Ciciovan nu arată deloc de 33 de ani.

Artista împlinește 30 de ani anul acesta

Îl vede tot copil și de asemenea, îl admiră. Câți ani are însă artista? Georgiana Lobonț urmează să împlinească 30 de ani. Se pare deci că între cei doi există o diferență de vârstă de doar 3 ani. Oricum era de așteptat, având în vedere că cei doi s-au cunoscut încă din perioada adolescenței.

ADVERTISEMENT

”Voi vă dați seama că Rareș are 33 de ani anul ăsta?! Mie nu îmi vine să cred. Ce copil e, cât se distrează el! Iubire, ești foarte copil la 33 de ani!… Eu fac 30, am îmbătrânit! Se zice că anii nu se zic, dar eu nu îi ascund deloc, deloc!”, a spus Georgiana Lobonț, pe pagina sa de Instagram.

Ce reacție a avut Rareș Ciciovan când soția sa l-a dat de gol și a spus vârsta? Se pare că bărbatul nu e prea mândru de noua cifră. Drept urmare, i-a cerut soției sale să vorbească despre altceva.

ADVERTISEMENT

”Dar povestiți de ceva frumos. Nu mai prostii vorbiți. Nu mai vorbiți de vârstă și de ani”, a fost replica dată de Rareș Ciciovan, după ce soția sa a anunțat câți ani împlinește.

ADVERTISEMENT