Life

Ce diferență de vârstă există între Roxana Nemeș și soțul ei, Călin Hagima. Concurenta de la Survivor All Stars e mult mai mică

Care este diferența de ani dintre Roxana Nemeș și partenerul de viață, Călin Hagima. Participanta de la Survivor All Stars e mult mai tânără.
27.01.2024 | 12:00
Ce diferenta de varsta exista intre Roxana Nemes si sotul ei Calin Hagima Concurenta de la Survivor All Stars e mult mai mica
Care este diferența de ani dintre Roxana Nemeș și partenerul de viață, Călin Hagima. Participanta de la Survivor All Stars e mult mai tânără. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce diferență uriașă de vârstă există între Roxana Nemeș și soțul ei, Călin Hagima. Concurenta de la Survivor All Stars e mult mai mică. Îndrăgita cântăreață este căsătorită din septembrie 2021 cu alesul inimii sale.

Care este diferența de ani dintre Roxana Nemeș și partenerul de viață, Călin Hagima. Participanta de la Survivor All Stars e mult mai tânără

Care este diferența de ani dintre Roxana Nemeș și partenerul de viață, Călin Hagima. Participanta de la Survivor All Stars e mult mai tânără. Vedeta emisiunii de la Pro TV a fost criticată aspru de fani din această cauză.

ADVERTISEMENT

Artista a primit numeroase comentarii negative din partea internauților la scurtă vreme după ce a semnat actele de căsătorie. Foarte mulți oameni nu au văzut cu ochi buni faptul că soțul cântăreței este mai mare.

Peste numai câteva luni, în aprilie, șatena va împlini vârsta de 35 de ani. Pe de altă parte, partenerul de viață este mai în vârstă. Bărbatul, care se presupune că are legătură cu industria muzicală, face pe 24 martie 46 de ani.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea Roxana Nemeș nu este deloc deranjată de această diferență de 11 ani și pare extrem de fericită alături de Călin Hagima, cu care se iubește de multă vreme. Povestea lor de dragoste a început după ce artista s-a despărțit de impresarul Radu Groza.

După 2 ani de legătură amoroasă cei doi chiar au ajuns să se despartă, însă mai târziu drumurile lor s-au întâlnit iar. De atunci sunt de nedespărțit, dovadă că în 2019 frumoasa cântăreață a fost cerută în căsătorie.

ADVERTISEMENT

La momentul respectiv concurenta de la Survivor All Stars a primit un inel în valoare de 20.000 de euro. În 2021 Roxana Nemeș și Călin Hagima s-au căsătorit și au început să se gândească și la venirea pe lume a unui copil.

Roxana Nemeș, impresionată de cererea în căsătorie. Ce a făcut Călin Hagima

Roxana Nemeș a dezvăluit la un moment dat cum l-a cunoscut pe soțul său, Călin Hagima. Concurenta de la Survivor All Stars și partenerul de viață s-au întâlnit prima oară în vârf de munte, când doar s-au salutat.

ADVERTISEMENT

Ulterior, pe parcursul unui an și jumătate drumurile lor s-au intersectat de mai multe ori. Cât despre cererea în căsătorie, aceasta a fost una inedită. Vedeta a rămas de-a dreptul impresionată de locul ales de iubitul ei.

„Nu mă mai așteptam, dar m-a cerut în centrul Bucureștiului, punând poze cu noi la apus și răsărit pe magazinul Cocor cu întrebarea: «Vrei să ne petrecem fiecare răsărit împreună până când viața ne va despărți?».

Eu sunt adepta lucrurilor mici, dar în care pun mult suflet. I-am făcut tablouri cu mesaje din sufletul meu, mă gândesc întâi la el și apoi la mine în tot ceea ce fac”, a spus Roxana Nemeș în urmă cu ceva vreme, notează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT