Life

S-a aflat adevărul! De ce a acceptat Roxana Nemeș să se întoarcă, de fapt, în noul sezon Survivor România All Stars

Roxana Nemeș a acceptat să participe în cel mai nou sezon Survivor All Stars. Blondina va face parte din echipa Faimoșilor. Care a fost motivul pentru care s-a reîntors?
17.01.2024 | 08:23
Sa aflat adevarul De ce a acceptat Roxana Nemes sa se intoarca de fapt in noul sezon Survivor Romania All Stars
Roxana Nemeș s-a reîntors la Survivor All Stars/ sursa foto: PRO TV
ADVERTISEMENT

Survivor All Stars a debutat marți seară, 16 ianuarie, la PRO TV, cu o ediție incendiară. Cei 20 de concurenți vor lupta pentru marele premiu de 100.000 de euro și vor avea parte de probe de neimaginat. Printre participanții din acest sezon se numără și Roxana Nemeș. Ce a declarat despre competiția de la PRO TV?

De ce a acceptat Roxana Nemeș să se întoarcă la Survivor România

Înainte de a se întoarce în Republica Dominicană, Roxana Nemeș a dezvăluit de ce a acceptat din nou să participe iar la Survivor All Stars. Prima ediție a noului sezon a fost difuzată pe 16 ianuarie 2024. 

ADVERTISEMENT

Roxana Nemeș face parte din echipa Faimoșilor, dar a declarat că a acumulat multă experiență pentru a ști ce o așteaptă în Republica Dominicană. Deși a avut numeroase conflicte cu colegii săi, blondina a mărturisit că experiența a fost una de neuitat și acum speră să dea tot ce are mai bun.

A acumulat multă experiență

„Jungla mă cheamă, din nou, la ea. Am o relație deosebită cu Dominicana. Nu înțeleg nici eu, dar e a cincea oară când plec pe plaja din Dominicană. De data asta, știu ce mă așteaptă. Voi pleca la fel de focusată ca acum trei ani. Sincer, am spus că a fost o dată în viață această experiență, dar se pare că o voi trăi de două ori în viață!

ADVERTISEMENT

Acolo nu ai cum să fii fals! Nu ai cum! Suntem privați de libertate, conviețuim cu niște oameni pe care nu-i cunoaștem, avem toți caractere diferite. Nu avem mâncare, ne spălăm în mare, nu-i auzim pe oamenii pe care-i iubim… Suntem toți prea frustrați ca să fim falși.

Nu am lăsat să vină spre mine bârfe, scandaluri și altele. Când simțeam că mă defocusează cineva sau ceva… mă retrăgeam în carapacea mea pe plajă. Inițial, oamenii nu mă înțelegeau… Se întrebau cum rămân așa puternică și cum rezist singură, când lumea „îmi dă în cap, dar știam când să mă retrag, încât să nu mă las afectată de ce e în jur.”, a declarat vedeta pentru VIVA! 

ADVERTISEMENT

S-a confruntat cu probleme de sănătate

În 2021, când a participat prima dată la Survivor România, blondina s-a confruntat cu anumite probleme de sănătate. Atunci, ea a descoperit că are probleme cu bila, după ce și-a făcut mai multe analize. A fost la un pas chiar să părăsească competiția din Dominicană.

„Aș vrea să spun că mă simt foarte bine. Din păcate, din ce am înțeles, am făcut niște analize și nu sunt în cel mai bun moment al meu. Am niște probleme cu bila, nu mă știam cu astfel de probleme până acum. O să trebuiască să fac un tratament, să nu ajung la operație sau la mai rău și am nevoie de odihnă din ce am înțeles. Sunt înapoi în echipă, momentan, însă cea mai importantă este sănătatea”, a spus Roxana Nemeș, conform wowbiz.

ADVERTISEMENT
Tags: