Life

Ce diferență de vârstă surprinzătoare există în Vlăduța Lupău și soțul ei, Adi Rus. Cântăreața de muzică populară e mai mare

Ce diferență de vârstă surprinzătoare există în Vlăduța Lupău și soțul ei, Adi Rus? Cântăreața este mai mare decât celebrul fotbalist.
14.09.2023 | 11:52
Ce diferenta de varsta surprinzatoare exista in Vladuta Lupau si sotul ei Adi Rus Cantareata de muzica populara e mai mare
Ce diferență de vârstă surprinzătoare există în Vlăduța Lupău și soțul ei, Adi Rus. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce diferență de vârstă surprinzătoare există în Vlăduța Lupău și soțul ei, Adi Rus? Cei doi s-au căsătorit în urmă cu patru ani și formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din lumea mondenă.

Ce diferență de vârstă surprinzătoare există în Vlăduța Lupău și soțul ei, Adi Rus

Vlăduța Lupău și Adi Rus trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. S-au cunoscut cu ani în urmă, iar în 2019 s-au și căsătorit. Totodată, anul trecut, cei doi au devenit și părinți pentru prima oară.

ADVERTISEMENT

Ce diferență de vârstă surprinzătoare există în Vlăduța Lupău și Adi Rus și cum s-au cunoscut cei doi? Chiar dacă de la distanță nu se vede, aflați că artista este mai mare decât soțul ei.

Mai exact, ea are 32 de ani, în timp ce el are 29 de ani. Între Vlăduța Lupău și Adi Rus există deci o diferență de vârstă de 3 ani. Însă asta nu a contat niciodată, având în vedere că cei doi se înțeleg de minune.

ADVERTISEMENT

Cum s-au cunoscut însă având în vedere că activează în domenii diferite? Chiar artista a vorbit la un moment dat despre acest moment din viața ei. Muzica i-a adus împreună.

Cum s-au cunoscut cei doi

Mai exact, Vlăduța Lupău povestea că a fost invitată la un eveniment după ce a terminat Medicina Veterinară. Acolo se afla și Adi Rus, dar și tatăl acestuia. Nu a durat mult, iar cei doi au început să vorbească și să se cunoască mai bine.

ADVERTISEMENT

„L-am cunoscut la o cântare, la un profesor de-al meu, de la Universitate. Am terminat Medicina Veterinară și un profesor avea un eveniment la un lac, cu ceva oameni. Era și tatăl lui acolo. Am cântat acolo, la un moment dat vine el și așa ne-am cunoscut”, a povestit Vlăduța Lupău, potrivit impact.ro.

Ulterior, relația celor doi a ajuns la un cu totul alt nivel. În 2019, Vlăduța Lupău și Adi Rus s-au căsătorit. Iar cererea în căsătorie a fost și ea un cât se poate de interesantă.

ADVERTISEMENT

Mai exact, artista povestea că a fost luată prin surprindere la acel moment. Adi Rus era însă pregătit să pună marea întrebare cu un buchet mare de flori în mână, dar și un inel.

„M-am întors și acolo era el. Așa a fost filmul lui, să nu mă aștept deloc. S-a dat jos din mașina de Poliție, cu un buchet mare de flori și cu inelul”, a spus Vlăduța Lupău, în urmă cu ceva timp, despre cum a fost cerută în căsătorie de Adrian Rus.

ADVERTISEMENT