Life

Ce diferență de vârstă este între Vlăduța Lupău și Adi Rus: “L-am încărunțit”

Ce diferență de vârstă este între Vlăduța Lupău și Adi Rus, soțul ei. Aceasta poate fi surprinzătoare pentru multe persoane.
21.08.2023 | 09:15
Ce diferenta de varsta este intre Vladuta Lupau si Adi Rus Lam incaruntit
Ce diferență de vârstă este între Vlăduța Lupău și Adi Rus. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Ce diferență de vârstă este între Vlăduța Lupău și Adi Rus. Artista de muzică a vorbit despre diferența existentă între ea și soțul ei.

Ce diferență de vârstă este între Vlăduța Lupău și Adi Rus

Vlăduța Lupău și Adi Rus nu sunt de aceeași vârstă, dar diferența dintre ei nu este prea mare. Artista este cea mai în vârstă din cadrul relației.

ADVERTISEMENT

Diferența de vârstă este de trei ani, Vlăduța Lupău fiind mai mare decât fotbalistul. Desigur că acest lucru nu a contat deloc pentru ei atunci când s-au îndrăgostit.

De altfel, cântăreața spune că diferența de vârstă nu este importantă, mai ales când este vorba despre una atât de mică.

ADVERTISEMENT

Cei doi au început relația de iubire când erau la facultate, așa că nu prea a contat cine era mai mare sau mai mic.

Vlăduța Lupău se amuză de diferența de vârstă

Vedeta chiar s-a amuzat pe marginea faptului că oamenii cred că soțul ei este mai în vârstă decât ea. Mai mult, chiar a glumit că a ajuns să îl încărunțească pe Adi Rus.

ADVERTISEMENT

„Nu m-a interesat nicio clipă faptul că era mai mic… Asta cu vârsta se ia în calcul când ești mai mic sau când diferența este într-adevăr mare.

Eram la facultate amândoi, deci nu mai conta. Iar dacă te uiți acum, toată lumea zice că eu îs mai mică… El e cărunt. L-am încărunțit, se plânge el!”, a spus artista pentru Viva.

ADVERTISEMENT

Artista spune că nu existat certuri majore între ea și soțul ei până acum. Desigur, discuții există, ca în orice familie. Multe dintre ele pornesc de la faptul că Adi Rus crede că Vlăduța Lupău muncește prea mult.

„Într-adevăr, ca în orice familie, ne mai certăm și noi, dar la fel de repede ne împăcăm. Bine, ceartă e mult spus… Discuții, unele mai aprinse, altele mai domoale.

Dar întotdeauna se ivesc de la faptul că eu muncesc prea mult, iar Adi vrea să aibă prea multă grijă de mine”, a mai spus artista pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT