Life

Ce diferență de vârstă surprinzătoare există între Theo Rose și iubitul ei, Anghel Damian. Cântăreața e mai mică

Câți ani o despart pe Theo Rose de partenerul de viață, Anghel Damian. Actrița din Clanul este mai tânără decât regizor.
04.10.2023 | 23:20
Ce diferenta de varsta surprinzatoare exista intre Theo Rose si iubitul ei Anghel Damian Cantareata e mai mica
Câți ani o despart pe Theo Rose de partenerul de viață, Anghel Damian. Actrița din Clanul este mai tânără decât regizor. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce diferență de vârstă surprinzătoare există între Theo Rose și iubitul ei, Anghel Damian. Cântăreața e mai mică. Frumoasa șatenă și artistul își serbează zilele de naștere în aceeași lună, la numai o zi distanță.

Câți ani o despart pe Theo Rose de partenerul de viață, Anghel Damian. Actrița din Clanul este mai tânără decât regizor

Câți ani o despart pe Theo Rose de partenerul de viață, Anghel Damian. Actrița din Clanul este mai tânără decât regizorul cu care a devenit mamă în urmă cu doar câteva luni. Cei doi au un băiat care poartă numele Sasha Ioan.

ADVERTISEMENT

Antrenoarea de la Vocea României este născută pe 8 august 1997. Îndrăgita artistă are 26 de ani, în timp ce regizorul serialului Clanul a împlinit pe 9 august frumoasa vârstă de 32 de ani, ceea ce înseamnă că diferența este de 6 ani.

„Noi suntem 8 și 9. Unul lângă altul în viață și în sărbătoare. La mulți ani, tati!”, este mesajul emoționant transmis de vedeta de la Pro TV pe Instagram de ziua de naștere a iubitului ei. Tot atunci a distribuit și mai multe imagini de cuplu.

ADVERTISEMENT

De asemenea, nu a uitat să le mulțumească celor care s-au gândit la ei și le-au lăsat cele mai frumoase urări și gânduri. Theo Rose și Anghel Damian demonstrează că sunt fericiți împreună, deși multă lume nu credea inițial în dragostea lor.

Mai mult decât atât, clarvăzătoarea Carmen Harra susținea că nu sunt predestinați și că nu sunt făcuți să fie împreună. În plus, a mai declarat că nu vor rămâne îndrăgostiți pentru totdeauna și la un moment dat se vor despărți.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea apropiații celor doi cred că le stă foarte bine unul lângă celălalt și că se înțeleg bine. Una dintre acestea reacții vine chiar din partea tatălui lui Anghel Damian. Laurențiu Damian a făcut primele declarații despre nunta fiului său cu Theo Rose.

Theo Rose și Anghel Damian, un cuplu fericit

„E povestea lor, e viața lor, în care eu nu mă voi amesteca”, a dezvăluit tatăl lui Anghel Damian pentru cancan.ro. Laurențiu Damian consideră că oficializarea relației nu este un pas important între cei doi îndrăgostiți.

ADVERTISEMENT

„Sunt și am fost mereu de principiu că atunci când persoanele în cauză sunt puternice, când le leagă sentimente puternice și trainice, atunci acel cuplu va rezista în viață chiar dacă nu-i leagă un certificat, o bucată de hârtie pe care scrie ceva anume sau vreun inel anume, gen verighetă.

Am preferat să-i observ de la distanță, din umbră și pot să vă spun că Theo Rose și Anghel mi se par fericiți împreună!”, a mai spus regizorul despre povestea de dragoste dintre cântăreață și fiul său.

ADVERTISEMENT