Life

Ce diferență de vârstă surprinzătoare există între Florin Dumitrescu și soția lui, Cristina. Juratul de la Chefi la Cuțite e mai mic

Care e diferența de ani dintre Florin Dumitrescu și partenera sa, Cristina Sima. Bucătarul de la Chefi la cuțite e mai tânăr.
01.10.2023 | 07:00
Ce diferenta de varsta surprinzatoare exista intre Florin Dumitrescu si sotia lui Cristina Juratul de la Chefi la Cutite e mai mic
Care e diferența de ani dintre Florin Dumitrescu și partenera sa, Cristina Sima. Vedeta de la Chefi la cuțite e mai tânăr. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ce diferență de vârstă surprinzătoare există între Florin Dumitrescu și soția lui, Cristina. Juratul de la Chefi la Cuțite e mai mic decât blondina cu care este însurat din 2014. Cei doi sunt părinții a două fete minunate.

Care e diferența de ani dintre Florin Dumitrescu și partenera sa, Cristina Sima. Bucătarul de la Chefi la cuțite e mai tânăr

Care e diferența de ani dintre Florin Dumitrescu și partenera sa de viață, Cristina Sima. Bucătarul de la Chefi la cuțite e mai tânăr decât femeia care i-a dăruit doi copii și alături de care are un mariaj foarte reușit.

ADVERTISEMENT

Soția juratului de la Antena 1 este originară din Satu-Mare și este născută pe 31 octombrie 1983, ceea ce înseamnă că are 39 de ani. În curând, cunoscuta bloggeriță își va aniversa ziua de naștere, când va schimba și prefixul.

Pe de altă parte, renumitul bucătar a venit pe lume pe 1 august 1987. În prezent, are 36 de ani, fiind mai mic cu 4 ani decât partenera sa de viață. Cu toate acestea se bucură de o relație minunată și un mariaj de poveste.

ADVERTISEMENT

Vedeta de la Chefi la cuțite nu vorbește foarte des despre familia sa, mai ales că soția lui, Cristina, este discretă și nu apare în lumina reflectoarelor prea mult. Partenera lui Florin Dumitrescu preferă să se ocupe de blogul personal.

Concret, este pasionată de scris și face asta cu mare plăcere pe blogul intitulat Cristina Sima Beauty Blog. De asemenea, îi place să gătească și face asta de fiecare dată, juratul precizând că intră în bucătărie doar când are musafiri.

ADVERTISEMENT

Florin Dumitrescu: ”Soția mea gătește bine”

Florin Dumitrescu are numai cuvinte de laudă pentru soția sa, Cristina, despre care spune că are gusturi culinare și gătește extraordinar de bine. Mai mult, partenera bucătarului a urmat un curs de specialitate, unde a învățat să facă dulciuri raw-vegane.

„Eu gătesc doar dacă am musafiri, soția mea gătește bine, gătește mama ei, menajera. Eu în casă gătesc doar dacă avem musafiri sau dacă îmi cer fetele paste. Eu când eram copil nu eram înnebunit după paste.

ADVERTISEMENT

Noi eram cu pizza, da. Eu ca generație mă regăsesc în brânză în pâine și cartofi prăjiți. Pizza Napoli e pizza mea preferată”, a mărturisit Florin Dumitrescu în podcastul Aproximativ discuții de pe Youtube.

ADVERTISEMENT