Life

Ce diferență există, de fapt, între un zbor cu escală și zborul combinat. Cum să obții cel mai bun preț la biletele de avion. E valabil și pentru Wizz Air, Ryanair sau Tarom

Care este deosebirea dintre zborul cu escală și zborul combinat. Cum să ai cel mai mic preț la bilete la Wizz Air, Ryanair sau Tarom.
20.03.2024 | 22:42
Ce diferenta exista de fapt intre un zbor cu escala si zborul combinat Cum sa obtii cel mai bun pret la biletele de avion E valabil si pentru Wizz Air Ryanair sau Tarom
Care este deosebirea dintre zborul cu escală și zborul combinat. Cum să ai cel mai mic preț la bilete la Wizz Air, Ryanair sau Tarom. Sursa foto: freepik.com
ADVERTISEMENT

Ce diferență există, de fapt, între un zbor cu escală şi zborul combinat. Cum să obţii cel mai bun preţ la biletele de avion. E valabil și pentru Wizz Air, Ryanair sau Tarom. Care este cea mai bună metodă pentru a călători în siguranță.

Care este deosebirea dintre zborul cu escală și zborul combinat. Cum să ai cel mai mic preț la bilete la Wizz Air, Ryanair sau Tarom

Care este deosebirea dintre zborul cu escală și zborul combinat. Cum să ai cel mai mic preț la bilete la Wizz Air, Ryanair sau Tarom. Specialiștii în domeniul aviației nu îți vor dezvălui niciodată aceste secrete de călătorie.

ADVERTISEMENT

Foarte multă lume aude cuvintele „zbor cu escală” și „zbor combinat”, dar în realitate puțini oameni știu să le diferențieze. Escala presupune că zborul nu va fi direct către destinația aleasă, ci va avea o anumită oprire.

Această oprire se face, evident, într-un aeroport. Poate fi vorba și de mai multe aeroporturi, în funcție de durata zborului. Așadar, dacă ai ales o vacanță într-o zonă îndepărtată s-ar putea să schimbi mai multe aeronave.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, zborurile combinate sunt formate din cel puțin două zboruri de la companii aeriene diferite. Asta înseamnă că un călător va avea două servicii diferite, de la două firme diferite. Fiecare zbor este considerat un serviciu separat.

Acest lucru trebuie neapărat luat în calcul în condițiile în care liniile aeriene nu cooperează în vederea organizării de zboruri conectate (asociate). O altă diferență dintre cele două variante constă în timpul alocat până la destinație.

ADVERTISEMENT

Ponturi pentru a găsi cele mai ieftine bilete de avion

Acum că te-ai lămurit care este diferența dintre zborul cu escală și zborul combinat, haide să vorbim și despre ponturile care te ajută să găsești cele mai ieftine bilete de avion. Aceste trucuri sunt valabile pentru toate companiile aeriene.

Indiferent că alegi să călătorești cu Wizz Air, Ryanair sau Tarom trebuie să fii mereu la curent cu aplicațiile și firmele aviatice. În primul rând, e foarte important să alegi destinația unde vrei să mergi cu familia sau cu prietenii.

ADVERTISEMENT

În al doilea rând, trebuie să cauți zboruri de pe aeroportul de origine. Dintre biletele de avion accesibile la preț alege-o pe cea care te interesează. Caută datele care se potrivesc cu programul tău, dar nu uita că poți fii flexibil.

De cele mai multe ori ajungi să plătești dublu dacă te încăpățânezi să pleci într-o zi de sâmbătă, în loc de miercuri. Fă-ți singur configurări de zbor pe site-urile companiilor low cost, dar și pe cele ale marilor firme. Poți încerca mai multe date.

Foarte multe dintre prețurile mici nu sunt anunțate de companii și nici nu se găsesc pe motoarele de căutare. Atunci când cauți pe Google o anumită destinație ar fi bine să ai activat modul incognito, asta dacă nu vrei să te trezești că a doua zi prețul este dublu.

În plus, nu strică să te informezi legat de prețul corect pentru călătoria aleasă. Poți face asta prin compararea prețurilor biletelor de avion, folosind motoarele specializate, cum ar fi Skyscanner, Vola sau Kiwi.

ADVERTISEMENT