Life

Luna cu cele mai ieftine bilete de avion. Reduceri uriașe la Wizz Air, Tarom, Ryan Air și alte companii. Unde puteți zbura cu bani puțini

Luna când poți achiziționa cele mai ieftine bilete de avion. Reduceri semnificative la Wizz Air, Tarom, Ryan Air și alte companii aeriene.
16.03.2024 | 09:58
Luna cu cele mai ieftine bilete de avion Reduceri uriase la Wizz Air Tarom Ryan Air si alte companii Unde puteti zbura cu bani putini
Când poți zbura ieftin cu avionul în 2024. Sursa foto: pixabay
ADVERTISEMENT

În ce perioadă sunt cele mai ieftine bilete de avion din an? Luna în care poți plăti mai puțin pe o cursă aeriană. Companii precum Wizz Air, TAROM, Ryan Air, și nu numai, au reduceri semnificative, pentru orice buzunar.

Luna în care poți achiziționa cele mai ieftine bilete de avion

Primăvara abia a început și este timpul ideal pentru un zbor cu avionul către o destinație peste hotare. De asemenea, este și momentul oportun pentru a vă rezerva o vacanță pentru la vară, pentru că acum se găsesc cele mai ieftine bilete, în luna martie.

ADVERTISEMENT

Amatorii de călătorii cunosc foarte bine trucurile pentru zboruri ieftine cu avionul, în contextul în care, pentru acest an s-au mărit costurile față de anul anterior, așadar, numai bine sunt venite reducerile și îți vei crea amintiri pentru tot restul vieții.

Martie este singura lună din an cu prețuri mult mai mici față de restul lunilor, referitor la cursele aeriene. La polul opus, ar trebui să evitați luna mai pentru un zbor cu avionul, fiindcă aceasta are cele mai scumpe bilete dintr-un an.

ADVERTISEMENT

Prețul mediu către o țară europeană, potrivit agenției de turism Vola, are un cost de 165 de euro în luna martie, iar acesta se îmbină numai bine cu temperaturile din Vest, căci sunt plăcut pentru acest sezon. De cealaltă parte, în luna mai tariful mediu este de 207 euro.

Aflați, totodată, că aveți posibilitatea să zburați din București sau din Cluj-Napoca, către zone populare din Europa, precum: Milano, Bruxelles, Paris, Roma, Londra, Barcelona sau Tirana cu doar 29 de euro de persoană.

ADVERTISEMENT

Ce super oferte a pregătit TAROM în martie pentru o vacanță de vară

Una dintre companiile low-cost, TAROM, a pregătit pentru luna august super oferte! Între 15 și 20 martie, se pot cumpăra bilete de avion la prețuri speciale, de 120 de euro dus-întors, pentru intervalul 1-31 august, către orașe ca: Istanbul, Budapesta, Belgraf și Sofia.

”TAROM decolează cu super-oferte pentru luna august în patru destinații îndrăgite de români! Astfel, în perioada 15-20 martie, poți achiziționa bilete de avion la prețuri speciale către Istanbul, Budapesta, Belgrad și Sofia, pentru perioada 1 – 31 august 2024.

ADVERTISEMENT

Tarifele către cele patru destinații de neuitat sunt de 120 Euro dus-întors, cu bagaj de mână inclus. Spor la rezervat!”, au precizat cei de la TAROM, într-o postare pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT
Tags: