Life

Șapte lucruri pe care însoțitorii de zbor le au întotdeauna în bagajele de mână. Ai și tu voie să le iei în avion

Ce lucruri nu lipsesc niciodată din bagajele tuturor însoțitorilor de zbor. Aceștia nu pleacă niciodată în călătorie fără ele
07.01.2024 | 20:00
Sapte lucruri pe care insotitorii de zbor le au intotdeauna in bagajele de mana Ai si tu voie sa le iei in avion
Ce lucruri conține bagajul însoțitorilor de zbor. Sursa foto: Freepik
ADVERTISEMENT

De fiecare dată când mergi în aeroport și vezi însoțitori de zbor, aceștia au mereu un bagaj mic cu ei. De foarte multe ori, pasagerii s-au întrebat ce lucruri cară însoțitorii de zbor cu ei, mai ales că au tot ce le trebuie la bordul aeronavei. Ei bine, răspunsul te-ar putea surprinde.

Ce lucruri nu lipsesc din bagajul însoțitorilor de zbor

De obicei, atunci când îți planifici călătoria, ai în vedere timpul pe care îl petreci în destinația respectivă, dar și bagajul. Cel din urmă este făcut în funcție de zilele pe care le stai departe de casă. Cu cât ai o vacanță mai lungă, cu atât bagajul va fi mai voluminos.

ADVERTISEMENT

Nu doar pasagerii unui zbor se îmbarcă în avion cu bagaj, ci și însoțitorii de zbor. Însă, aceștia nu aleg lucrurile pe care le pun în bagaj. Există o listă strictă pe care fiecare trebuie să o respecte înainte de a pleca în cursă.

Primul și poate cel mai important lucru sunt accesoriile potrivite pentru diverse tipuri de vreme. Din bagajul însoțitorilor de zbor nu trebuie să lipsească umbrela, pentru zilele ploioase din locațiile unde au escale mari.

ADVERTISEMENT

Însoțitorii de zbor nu pleacă niciodată fără produse de igienă. Aceștia pun accentul pe produse de hidratare, precum cremele și loțiunile. La altitudini mari, corpul nu trebuie să fie hidratat doar la interior, ci și la exterior.

Lucruri esențiale fără de care personalul avionului nu se îmbarcă la bordul aeronavei

Tot în bagajele lor, în funcție de destinație și de escală, se mai pot găsi și costume de baie. În cazul zborurilor cu destinații și escale exotice, însoțitorii de zbor trebuie să ia o pauză și să se bucure de vremea bună și de plajă.

ADVERTISEMENT

Foarte folositoare sunt și sursele de lumină precum lanternele. În situații de criză și nu numai, o lanternă poate fi perfectă pentru a-i ajuta să se descurce mult mai bine, mai ales dacă zborul este pe timp de noapte.

Însoțitorii de zbor au în bagaj și o pereche de încălțări mult mai comodă. În special doamnele, la un moment dat, simt nevoia să ia o pauză de la tocuri și să încalțe ceva mult mai comod.

ADVERTISEMENT

În bagaj, personalul zborului mai are și pături menite să le țină de cald lor sau, uneori, pasagerilor. Există momente în care în cabină temperatura este destul de scăzută, iar unii pasageri au nevoie de surse de încălzire. Păturile rămân cele mai bune variante.

Din bagajelor lor nu lipsesc niciodată pastilele sau încărcătoarele de telefon. Sunt unele dintre cele mai importante lucruri de bifat înainte de a face bagajul. Însoțitorii de zbor recomandă ca unele dintre aceste lucruri să se regăsească și în bagajul pasagerilor pentru ca zborul și călătoria să fie plăcute.

ADVERTISEMENT
Tags: