Life

Ce diferență mare de vârstă există între Cabral și Andreea Ibacka. Actrița este mult mai mică

Se iubesc de 15 ani, sunt căsătoriți de 12, dar Andreea și Cabral Ibacka ascund un secret pe care puțini îl știu. Ce diferență de vârstă există între ei.
10.09.2023 | 07:00
Ce diferenta mare de varsta exista intre Cabral si Andreea Ibacka Actrita este mult mai mica
Ce diferență de vârstă există între Andreea și Cabral Ibacka. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andreea și Cabral Ibacka formează de 15 ani un cuplu, iar 12 dintre aceștia i-au petrecut în calitate de soț și soție. Sunt carismatici, se iubesc și au împreună doi copii, dar puțini cunosc un detaliu important despre relația lor. Ce diferență de vârstă există între ei.

Ce diferență de vârstă există între Cabral și Andreea Ibacka

Andreea și Cabral Ibacka s-au îndrăgostit în urmă cu 15 ani. Mai întâi au fost buni prieteni, apoi între ei s-a înfiripat o frumoasă poveste de dragoste ce a evoluat în ochii publicului pentru care celebrul cuplu reprezintă un exemplu.

ADVERTISEMENT

Acum 12 ani s-au căsătorit, iar în urmă cu patru ani au devenit părinți pentru prima dată, atunci când a venit pe lume fetița lor Namiko. Aproape doi ani mai târziu s-a născut și Tiago, care a întregit tabloul de familie.

Chiar dacă se înțeleg de minune și din exterior pare că au relația perfectă, Cabral și Andreea Ibacka ascund un secret. Este vorba despre diferența de vârstă majoră dintre ei. Frumoasa actriță este mai mică cu șapte ani decât prezentatorul de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Ea are 38 de ani, iar el 45, dar acest lucru nu le-a pus piedici. Din contră, Andreea Ibacka a dezvăluit că diferența de vârstă dintre ea și Cabral, chiar dacă uneori au simțit-o, i-a ajutat să se completeze și să-și programeze viitorul împreună.

„Da, există momente în care simțim diferit tocmai prin prisma etapei pe care o traversăm. Eu i-am înțeles criza vârstei mijlocii (să nu-i spuneți că a pățit el așa ceva!). El a mers pe mâna mea când a venit vorba despre decizia extinderii familiei, despre timing-ul ideal (mă scuzați, nu mi-a ieșit nicio formulare mai puțin pompoasă)”, a declarat Andreea Ibacka pentru viva.ro.

ADVERTISEMENT

Care este secretul căsniciei. Actrița și vedeta Pro TV  nu se tem să facă asta

Pe de altă parte, Andreea și Cabral Ibacka au o relație deschisă, bazată pe sinceritate, motiv pentru care fac un lucru pe care puține cupluri și-l permit. Prezentatorul „Ce spun românii” a dezvăluit că ambii sunt foarte critici și nu se feresc să-și atragă unul altuia atunci când este cazul.

Cabral consideră că este un avantaj să ai pe cineva sincer alături, care să te ajute și să te ghideze în drumul spre cea mai bună versiune a ta. „Andreea este critică și cu ea, și cu mine. Noi ne-am cultivat treaba asta. De multe ori în cuplu, oamenii încearcă să se menajeze ca să nu strice feng-shui-ul.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește meseria, însă, atunci când cineva îți dă mărimea succesului sau eșecului sincer, fără orgolii, fără supărări, fără apăsări, te ajută foarte mult. Dacă există sugestii, și dacă ele sunt cerute de soția mea în momentul respectiv, i le dau”, a declarat Cabral despre relația cu Andreea Ibacka, în exclusivitate pentru FANATIK. 

ADVERTISEMENT