Life

Ce diferență uriașă de vârstă există între Anca Dumitra și soțul ei, Manfred Spendier. Geanina din Las Fierbinți este mult mai mică

Câți ani diferență sunt între Anca Dumitra și Manfred Spendier. Soțul Geaninei din Las Fierbinți este cu mult mai mare.
30.07.2023 | 07:00
Ce diferenta uriasa de varsta exista intre Anca Dumitra si sotul ei Manfred Spendier Geanina din Las Fierbinti este mult mai mica
Ce diferență de vârstă există între Anca Dumitra și Manfred Spendier. Sursa foto: colaj Fanatik/ Instagram
ADVERTISEMENT

Anca Dumitra se iubește de câțiva ani cu Manfred Spendier, care la finalul anului trecut i-a devenit și soț. Iubirea lor este una pasională, după cum chiar actrița dezvăluia, însă între Geanina din Las Fierbinți și bărbatul iubit există o diferență de vârstă destul de mare.

Ce diferență de vârstă există între Geanina din Las Fierbinți și soțul său

Deși nu-i place să-și expună viața personală în fața publicului, un lucru este cert, Anca Dumitra este îndrăgostită nebunește de Manfred Spendier. Geanina din Las Fierbinți și soțul său sunt împreună de mai mulți ani, însă vedeta l-a introdus treptat în lumina reflectoarelor.

ADVERTISEMENT

Pentru prima dată, s-a afișat la brațul lui la Gala Premiilor Gopo de anul trecut. Ulterior, la un alt eveniment monden, „Geaninuța” și iubitul său au dat și câteva detalii intime despre relația lor. „Vă spun eu, vorba aceea din politică, merge bine totul.

Suntem de ceva timp împreună. Eu sunt destul de discretă și totuși surprinzătoare. Nu sunt foarte confortabilă în postura de a mărturisi așa chestii personale. 

ADVERTISEMENT

În confortul casei suntem amândoi dezinhibați, nu există timiditate acolo. Însă, în societate, da, se poate poate ca el să fie un pic mai timid. Eu sunt mai vulcanică, cred. Ne asemănăm destul de mult”, a declarat actrița din Las Fierbinți în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Și nu a exagerat deloc când a spus că totul merge bine, căci la finalul anului trecut, Anca Dumitra și Manfred Spendier s-au căsătorit civil. A urmat apoi cununia religioasă, care a avut loc, tot în secret, la finalul lunii aprilie.

ADVERTISEMENT

Astfel, flăcara iubirii arde puternic, dar ce nu știu mulți este că între Geanina din Las Fierbinți există o diferență de vârstă destul de mare. Mai exact, Anca Dumitra este mai mică de partenerul său de viață cu 11 ani mai mică. Vedeta Pro TV are 35 de ani, iar afaceristul 46.

Actrița din Las Fierbinți a avut o nuntă de vis

Dar așa cum spune o vorbă, vârsta este doar un număr, unul care nu a împiedicat-o pe Anca Dumitra să fie fericită alături de afaceristul străin. Despre nunta sa, vedeta mărturisirea că a fost mai frumoasă decât și-ar fi putut închipui. 

ADVERTISEMENT

„A fost de departe cea mai frumoasă petrecere pe care aș fi putut vreodată să mi-o imaginez, dacă aș fi făcut asta. Cum spuneam, nu am fost niciodată genul. Pentru mine, cea mai importantă a fost cununia religioasă. Am avut aproape familia, a fost plin de emoții. Fiind o persoană credincioasă, acel moment a contat enorm pentru mine”, a povestit Anca Dumitra, conform viva.ro. 

ADVERTISEMENT