Life

Ce diferență uriașă de vârstă există între Irina Fodor și Răzvan Fodor. Prezentatoarea America Express e cu mult mai mică decât soțul ei

Ce diferență uriașă de vârstă există între Irina Fodor și Răzvan Fodor. Prezentatoarea de televiziune este mult mai mică!
31.07.2023 | 12:53
Ce diferenta uriasa de varsta exista intre Irina Fodor si Razvan Fodor Prezentatoarea America Express e cu mult mai mica decat sotul ei
Ce diferență de vârstă există între Irina Fodor și Răzvan Fodor. Foto Instagram
ADVERTISEMENT

Ce diferență uriașă de vârstă există între Irina Fodor și Răzvan Fodor. Prezentatoarea America Express este cea mai mică dintre ei.

Ce diferență de vârstă există între Irina Fodor și Răzvan Fodor

Irina Fodor urmează să împlinească 35 de ani, iar soțul este mult mai în vârstă. Răzvan Fodor are 48 de ani dar diferența de vârstă nu îi deranjează cu nimic. Chiar dacă îi despart aproape 14 ani, cuplul se înțelege de minune.

ADVERTISEMENT

Cei doi sunt împreună de 14 ani și au împreună și o fiică. Nu ratează nicio ocazie pe rețelele de socializare pentru a-și arăta iubirea și aprecierea unul pentru altul și au trecut prin multe de când sunt împreună.

Irina Fodor și soțul ei s-au întâlnit pe vremea când aceasta era doar o studentă și făcea figurație la studiourile de la Buftea.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea America Express și Răzvan Fodor s-au căsătorit în anul 2010, după trei ani de relație. La vârsta de 22 de ani, Irina Fodor a devenit mamă pentru prima dată.

Irina Fodor, glume pe seama diferenței de vârstă

Irina Fodor chiar a glumit în repetate rânduri și spunea că degeaba are artistul o soție mai tânără pentru că este mai uitucă decât el. În 2010, când au făcut cununia civilă, Irina Stan la acea vreme, și-a uitat buletinul acasă.

ADVERTISEMENT

“Aseară îi spusesem lui Răzvan să nu-și uite buletinul și, odată ajunși la starea civilă, am constat că uitucă am fost eu.

Am făcut slalom prin București și am reușit să mă întorc la timp că să semnez actele și să devin Irina Fodor”, a spus soția lui Răzvan, conform Pro TV.

ADVERTISEMENT

Vedeta a mai și glumit pe subiect, dar lucrurile sunt unele mai serioase. Irina Fodor a spus că a început să aibă pierderi de memorie după ce a născut.

„Pierderile de memorie au început odată cu sarcina și de atunci nu am recuperat ce am pierdut. (…) Păi ferească Dumnezeu să ascund eu ceva.

Al meu, săracul, și-a luat nevastă mai tânără că s-a gândit ca măcar unul dintre noi să își aducă aminte când trebuie să ne luăm pastilele. Țeapă! Cel mai mișto mi se rupe filmul când spui cuvintele magice: «Te rog să nu uiți să …»”, spunea aceasta.

ADVERTISEMENT
Tags: