Life

Reacția lui Răzvan Fodor când Irina Fodor a sosit de la America Express: ”Vă doresc să trăiți și voi treaba asta”

Cum a reacționat Răzvan Fodor când Irina Fodor s-a întors de la America Express. Actorul a postat momentul pe rețelele de socializare.
19.07.2023 | 00:31
Irina Fodor era plecată la America Express de la finalul lunii mai. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Răzvan Fodor radiază de fericire. Asta deoarece Irina Fodor, soția sa, a terminat filmările pentru America Express și a revenit acasă. Actorul a așteptat-o nerăbdător la aeroport și a imortalizat momentul pe rețelele de socializare. Iată ce a postat la un Instastory.

Răzvan Fodor, după ce Irina Fodor a revenit de la America Express: ”Cel mai fericit bărbat sunt”

Răzvan Fodor a surprins-o pe Irina Fodor în aglomerația din aeroport, în timp ce se uita nedumerită după el, dar și în mașină, când se îndreptau către casă. Pe chipul actorului se putea citi fericirea, iar el s-a declarat, de altfel, drept ”cel mai fericit bărbat de pe Magheru”.

ADVERTISEMENT

”Cel mai fericit de pe Magheru! Mânca-ți-aș gura ta. Iubita mea. Cel mai fericit bărbat de pe Magheru eu sunt. Mi-a venit franțuzoaica. Vă doresc să trăiți și voi treaba asta.”, a spus Răzvan Fodor la un Instastory.

Irina Fodor, plecată din mai, din țară, pentru a filma America Express

Pe data de 23 mai, Irina Fodor pleca peste Ocean pentru a filma sezonul 6 al America Express. Și atunci, Răzvan Fodor a însoțit-o, ducând-o la aeroport pe partenera sa de viață, care își luase cu ea o mulțime de bagaje. ”În dimineața asta, mi-am dus franțuzoaica la aeroport și mă mai duc să o iau peste două luni”, spunea Răzvan Fodor pe rețelele de socializare, în urmă cu două luni.

ADVERTISEMENT

De altfel, Răzvan Fodor a remarcat un lucru. Anume că el și soția au stat departe timp de un an prin prisma profesiilor pe care le au. Cu toate acestea, ambii își iubesc activitatea și se bucură că își creează amintiri frumoase pentru întreaga viață.

”Una peste alta, făceam un calcul și s-au strâns ceva zile de călătorii și proiecte, și la mine, și la ea: 6 luni de Asia&America Express la ea, 2 luni de Asia Express la mine, încă 2 luni de Chefi fără Limite la ea, așadar, adunat, avem 1 an de zile în care am fost departe unul de altul, în colțuri diferite de lume.

ADVERTISEMENT

Partea bună este că ne iubim meseria, că proiectele astea sunt spectaculoase, pline de experiențe și amintiri greu de obținut altfel, dar…tot mi-e dor de ea. Țuca, ai grijă de tine, te aștept acasă!”, mai spunea Răzvan Fodor.

Ce echipe au participat la America Express, sezonul 6. Când se vor difuza filmările

America Express este o continuare a formatului Asia Express. Filmările care au avut loc în această vară se vor difuza anul viitor, în luna ianuarie, așa cum s-a întâmplat și cu America Express, sezonul 5, câștigată de Nelu Cortea și Cătălin Bordea.

ADVERTISEMENT

Alte nouă echipe au plecat în aventura vieții lor, pe Drumul Soarelui, care a început din Columbia, Ecuador și Argentina. Acestea sunt: copiii Andreei Esca, Alexia și Aris Eram, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Romică Țociu și fiul său, Cătălin, Iulia Albu și iubitul său, Mike, prezentatoarea de la Observator, Iuliana Pepene, și colega sa de breaslă, Sonia Simionov, vloggerițele Sânziana Negru și Laura Giurcanu, Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș.

ADVERTISEMENT