Life

Ce diferență uriașă de vârstă există între Pepe și soția sa, Yasmine. Prezentatorul de la Te cunosc de undeva este mult mai mare

Între Pepe și Yasmine, există o diferență uriașă de vârstă. Cum a cunoscut-o vedeta de la Te cunosc de undeva pe soția sa.
06.05.2023 | 11:27
Ce diferenta uriasa de varsta exista intre Pepe si sotia sa Yasmine Prezentatorul de la Te cunosc de undeva este mult mai mare
Ce diferență de vârstă există între Pepe și Yasmine. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ce diferență de uriașă de vârstă există între Pepe și Yasmine. Prezentatorul și-a cunoscut soția cu mulți în urmă, atunci când el era căsătorit cu Oana Zăvoranu. Flacăra iubirii s-a aprins mult mai târziu, după al doilea divorț.

Ce diferență de vârstă există între Pepe și Yasmine. Cum și-a cunoscut vedeta de la Antena 1 soția

După divorțul de Raluca Pastrămă, Pepe și-a găsit liniștea și fericirea lângă Yasmine, care l-a făcut și tătic de băiețel. Totuși, povestea dintre prezentatorul de la Te cunosc de undeva a început cu mulți ani înainte.

ADVERTISEMENT

Pepe și Yasmine au făcut, de fapt, cunoștință într-un context nefericit, pe vremea când ea era doar o adolescentă. Ea era colegă de școală cu Franco, nepotul artistului, care s-a stins din viață la doar 17 ani, într-un accident de mașină.

Actuala parteneră de viață a vedetei îl admira pe băiat și a fost prezentă la înmormântarea lui. Rudele lui Pepe au îndrăgit-o încă de la acea vreme, dar nu aveau cum să prevestească ceea ce le va aduce viitorul.

ADVERTISEMENT

Mai bine de un deceniu mai târziu, meseriile lor i-au adus împreună. Ea este make-up artist și lucrează cu mai mulți artiști consacrați de la noi. Astfel, Pepe și Yasmine s-au regăsit și s-au îndrăgostit, chiar dacă între ei există o diferență de vârstă de aproximativ 16 ani, scrie a1.ro. 

Ce declarații a făcut Pepe despre nunta cu Yasmine

După ce a trecut prin două divorțuri, Pepe a devenit mai rezervat cu evenimentele importante din viața sa. Anul trecut, chiar de ziua artistului, Yasmine și-a schimbat numele de pe rețelele sociale în Pascu- numele de familie al cântărețului.

ADVERTISEMENT

La acel moment, prezentatorul care l-a înlocuit pe Cosmin Seleși la Te cunosc de undeva, a afirmat că dacă s-au căsătorit, au făcut acest lucru doar pentru ei și nu își dorește să vorbească prea mult despre subiect.

„Lasă să se facă speculații și atât. Dacă ne-am căsătorit, ne-am căsătorit pentru noi, și fără să invităm presa sau oameni care ar fi făcut chestia asta pentru puțină publicitate. Noi suntem foarte fericiți.

ADVERTISEMENT

Eram la fel de fericiți și înainte și după căsătorie”, a spus Pepe pentru Antena Stars în anul 2022. Totodată, cântărețul și Yasmine au fost la fel de discreți și cu botezul micuțului lor, pe care l-au organizat în secret.

ADVERTISEMENT
Tags: