Life

Ce dorință a avut o femeie care a aflat că mai are câteva luni de trăit. E ireal ce i-a cerut soțului

Un bărbat a fost luat prin surprindere de ultima dorință a femeii care i-a fost soție mai mult de un deceniu. Ce i-a cerut de pe patul de moarte.
15.08.2023 | 16:55
Ce dorinta a avut o femeie care a aflat ca mai are cateva luni de trait E ireal ce ia cerut sotului
Un bărbat a fost lăsat fără cuvinte de ultima dorință a soției sale. Sursa foto: Freepik
ADVERTISEMENT

Un soț îndurerat a povestit o întâmplare care l-a marcat: după ce a aflat că mai doar câteva luni de trăit, soția lui i-a spus care e ultima ei dorință. Ce a auzit l-a lăsat fără cuvinte și a avut nevoie de păreri de la mai mulți oameni.

O femeie a avut o ultimă dorință de necrezut. Cum a reacționat soțul său

Un bărbat a primit o lovitură dură din partea destinului. După ce soția lui a primit o veste cruntă din partea medicului, care i-a spus că suferă de o boală gravă și mai are foarte puțin de trăit, femeia a avut o reacție surprinzătoare.

ADVERTISEMENT

Deja devastat de diagnosticul grav, bărbatul a fost șocat când a auzit care este ultima dorință a celei care îi fusese soție mai bine de 10 ani. Ea l-a invitat la o discuție lungă, în care a ținut un adevărat „monolog” a cărui concluzie a fost că vrea să mai întrețină încă o dată relații intime cu fostul său partener.

Ea a explicat că acela fusese bărbatul cu care a simțit cea mai mare compatibilitate. Soțul, care i-a fost alături pe tot parcursul perioadei grele, nu s-a arătat deloc încântat de propunere, iar motivele sunt lesne de înțeles.

ADVERTISEMENT

Revoltat pe de o parte, dar și nedumerit, a ales să povestească totul în mediul online și să ceară mai multe păreri. „Mi-a zis să mă așez și mi-a spus că unul dintre ultimele lucrurile pe care și-a dorit să le facă este să se culce cu un fost partener de-ai ei.

Evident, am fost șocat și am întrebat-o de ce. Practic, ea consideră că acela a fost cel bărbatul cu care a simțit cea mai mare compatibilitate”, a relatat bărbatul după ce a auzit ultima dorință a soției sale muribunde, citat de dailymail.uk. 

ADVERTISEMENT

Bărbatul are acum o dilemă

Chiar dacă gestul femeii ar putea fi considerat jignitor, soțul acesteia se gândește acum ce ar trebui să facă, deoarece se simte vinovat ca, din orgoliu, să-i refuze acesteia ultima dorință. Mai ales că boala avansează rapid și în scurt timp va fi dependentă de un scaun cu rotile.

„Simt că sunt pus în poziția ingrată în care trebuie să răspund da, pentru că nu mai are mult de trăit”, a mai spus bărbatul rănit. Însă mulți oameni l-au susținut și i-au spus că nu este deloc în regulă ce i-a spus soția lui.

ADVERTISEMENT

„Dacă aceasta este o poveste adevărată, atunci, împachetează-i lucrurile și las-o să trăiască cu fostul ei pentru tot restul timpului”, a spus cineva. „Nici măcar nu m-aș duce la înmormântarea sa, dacă soția mea mi-ar cere asta”, a completat o altă persoană după ce a aflat de ultima dorință a femeii.

ADVERTISEMENT