Sport

Ce echipă din Liga 1 l-a ofertat pe Cosmin Olăroiu şi care a fost răspunsul antrenorului. Exclusiv

Cosmin Olăroiu a mărturisit că o formaţie din Liga 1 l-a contactat, iar FANATIK a aflat despre ce club este vorba, dar şi care a fost răspunsul antrenorului.
21.05.2021 | 15:54
Ce echipa din Liga 1 la ofertat pe Cosmin Olaroiu si care a fost raspunsul antrenorului Exclusiv
ADVERTISEMENT

Cosmin Olăroiu nu mai are echipă în acest moment după ce Jiangsu Suning, ultima formaţie pregătită de el, s-a desfiinţat, iar antrenorul ar putea pierde mulţi bani, inclusiv prima de titlu, pentru câştigarea campionatului chinez.

Cosmin Olăroiu, contactat de o echipă din Liga 1

Pentru un tehnician de calibrul său, ofertele nu au întârziat să apară, iar Olăroiu a mărturisit deja că o formaţie din Liga 1 l-a contactat pentru sezonul următor.

ADVERTISEMENT

„Da! O echipă!“, a fost răspunsul antrenorului la întrebarea reporterului Digisport, legată de interesul cluburilor româneşti pentru serviciile sale. „Pot să plec în orice proiect cu oricine, curaj am, minte îmi mai trebuie.

Nu îmi e frică să plec la drum, dar există un risc în tot ceea ce faci. Merită să riști pentru un anumit lucru? Aici trebuie să îți dai răspunsul“, a completat antrenorul, pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

FC U Craiova 1948 l-a căutat pe Olăroiu, dar antrenorul a refuzat

FANATIK a aflat despre ce formaţie este vorba şi vă prezintă în exclusivitate numele acesteia: FC U Craiova 1948, clubul patronat de Adrian Mititelu jr., proaspăt promovat în primul eşalon, de pe locul 1 din Liga 2.

Pe 18 mai, după ce FC U Craiova 1948 era deja sigură de locul său în sezonul viitor de Liga 1, clubul a emis un comunicat pe pagina oficială de Facebook, prin care dezminţea orice informaţie legată de o eventuală plecare a antrenorului Eugen Trică, omul care a obţinut promovarea.

ADVERTISEMENT

„În urma zvonurilor legate de o posibilă despărțire de antrenorul Științei, Eugen Trică, apărute în presă, facem precizarea că acest lucru nu este adevărat, iar orice discuție în jurul acestui subiect este anodină (n.r. – fără importanţă), au scris oltenii.

Şansele lui Eugen Trică de a continua pe banca formaţiei din Bănie au crescut după ce, din informaţiile FANATIK, Cosmin Olăroiu a declinat oferta venită din partea lui Mititelu jr. de a prelua echipa.

ADVERTISEMENT

Palmares de invidiat pentru Cosmin Olăroiu: 12 trofee în 5 ţări diferite

În România, Cosmin Olăroiu a mai antrenat formaţiile FC Naţional (două mandate), Steaua (trei mandate) şi Poli AEK Timişoara.

O bună parte a carierei şi-a petrecut-o în zona arabă, la cluburi precum Al Hilal (Arabia Saudită), Al Sadd (Qatar), Al Ain, Al Ahli şi Al Shabab (toate trei din Emiratele Arabe Unite), dar şi la naţionala Arabiei Saudite, pe care a pregătit-o timp de o lună, la Cupa Asiei din 2015, pentru ca apoi să ia drumul Chinei, la Jiangsu, în martie 2018.

  • 12 trofee a cucerit Cosmin Olăroiu de-a lungul carierei sale: cu Steaua – campionatul (2006), Cupa (2011),  Supercupa (2007), cu Al Hilal – campionatul (2008) şi Cupa Prinţului (2008 şi 2009), cu Al Sadd – Cupa Qatarului (2010), cu Al Ain – campionatul Emiratelor Arabe Unite (2012 şi 2013), cu Al Ahli Dubai – campioantul în EAU (2014 şi 2016) şi, ultima dată, cu Jiangsu Suning – campionatul chinez (2020).
ADVERTISEMENT