Life

Ce echipă este eliminată la America Express 2023. Surpriza e una uriașă. Cine a câștigat imunitatea

Echipa pentru care aventura ”America Express” se termină, cu doar un pas înainte de marea finală. Au fost unii dintre cei mai apreciați concurenți
13.12.2023 | 21:23
Ce echipa este eliminata la America Express 2023 Surpriza e una uriasa Cine a castigat imunitatea
Ce echipă va fi eliminată de la ”America Express” Sursa foto: Facebook, captură ecran
ADVERTISEMENT

”America Express” este cu un pas în marea finală. Lupta dintre concurenți este mai acerbă ca niciodată. Însă, pentru ultima etapă din Argentina, Irina nu are bilete pentru toate echipele.

”America Express” ajunge la final pentru una dintre cele mai perseverente echipe

Multe echipe au fost, puține au mai rămas în ”America Express”. Doar cei mai buni au ajuns să lupte pentru marele premiu, iar Argentina este țara care strânge considerabil rândurile.

ADVERTISEMENT

Prima etapă din Argentina a debutat cu echipele mixate. Fiecare a trebuit să tragă tare pentru a se reuni cu partenerul inițial și pentru a pune mâna pe avantaj. Cursa către Irina Fodor este mai aprinsă ca niciodată, mai ales că toți își doresc să fie cu un picior în marea finală.

Probele sunt din ce în ce mai dure, iar pe ”Drumul Soarelui” două echipe își suflă constant în ceafă. Oricât de bine s-ar înțelege, Aris cu Alexia și Laura cu Sânziana sunt adevărați dușmani în lupta pentru marele premiu.

ADVERTISEMENT

În etapa trecută, Laura Giurcanu și Sânziana Negru au demonstrat că sunt extrem de competitive și că pot obține mereu tot ce își doresc. Drept dovadă, au fost extrem de determinate pentru a pune mâna pe un avantaj considerabil.

Iulia Albu și Mike vor pleca acasă cu doar câteva etape înainte de marea finală

Din păcate, nu toate echipele ajung să guste din marea finală. Pe ultima sută de metri, prima echipă eliminată va fi cea formată Iulia Albu și Mike. Cei doi nu sunt pentru prima dată la cursa pentru ultima șansă, dar se pare că de data asta nu mai au noroc.

ADVERTISEMENT

Potrivit paginii de Instagram Viperele Vesele, Iulia și Mike sunt cei care ajung pe ultimul loc la Irina Fodor. Din păcate, soarele nu va mai fi verde, ci roșu, ceea ce înseamnă că îi trimite acasă direct pe cei doi.

”America Express” a fost un adevărat test pentru Iulia Albu și iubitul ei. Deși sunt împreună de mai bine de 7 ani, cei doi încă nu au ajuns să se cunoască suficient de bine. Aproape că nu a fost etapă în care cuplul să nu se certe și să nu se jignească.

ADVERTISEMENT

Iulia a demonstrat că este extrem de perseverentă și că nu se lasă deloc doborâtă de replicile dure ale partenerului. Vedeta s-a abținut foarte mult și a arătat tuturor că știe să joace după reguli.

După ce au venit în țară și au scapăt, Iulia Albu a recunoscut că a luat o pauză de la relația cu Mike. ”Drumul Soarelui” și-a pus amprenta asupra lor. Din fericire, cei doi au depășit orice moment tensionat și, în continuare, formează un cuplu.

ADVERTISEMENT