Life

Ce este, de fapt, creatura cu față de om și corp de șopârlă. I-a băgat în sperieți pe toți oamenii care au văzut-o

Ce este creatura cu față de om și corp de șopârlă. Oamenii s-au speriat teribil atunci când au văzut imaginile cu aceasta.
25.03.2023 | 06:30
Ce este de fapt creatura cu fata de om si corp de soparla Ia bagat in sperieti pe toti oamenii care au vazuto
Ce este, de fapt, creatura cu față de om și corp de șopârlă. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Creatura cu față de om și ochi de șopârlă i-a speriat pe oameni. Pe internet au apărut tot felul de reacții după apariția unor fotografii ce întruchipează un animal ciudat, nemaivăzut de nimeni.

Creatura cu fața de om și corp de șopârlă. Imaginile i-au speriat pe internauți

În mediul online a apărut o imagine a unei creaturi dubioase, având o față asemănătoare cu cea a unui om. Corpul seamănă, în schimb, cu cel al unei șopârle. Oamenii au numit-o “extraterestru” și “animal periculos”.

ADVERTISEMENT

Imaginile au apărut pe internet în 2018, pentru prima dată, iar fotografiile au fost reluate. La momentul respectiv, publicația News18 Telugu, din India, a raportat că o vietate ciudată a fost surprinsă rătăcind în jurul satului Gollapalli din Telangana.

Jurnaliștii nu au oferit atunci mai multe detalii despre acest animal, astfel că oamenii au fost și mai curioși. După ce imaginile au apărut din nou în mediul online, internauții au încercat să-și dea seama despre ce animal este vorba.

ADVERTISEMENT

Fotografiile îi aparțin unei artiste din Italia, Laira Maganuco. Aceasta produce figurine din silicon. “Animalul” care a stârnit curiozitatea oamenilor este, de fapt, o bucată de silicon.

Imaginile apar pe blogul ei, alături de alte figurine ciudate, intitulat: “Creaturi înfiorătoare hiperrealiste de Laira Maganuco”. Creatura dubioasă a fost numită “o singură bucată de silicon ce întruchipează un armadillo (tatu) hybrid”.

ADVERTISEMENT

Sculptura femeii a fost folosită pentru a stârni reacțiile internauților din mediul online, dar materialul respectiv este un fake news, notează observatornews.ro. Există un animal numit armadillo, dar figurina nu întruchipează ceva real.

Ce este, de fapt, un armadillo

Armadillo sau tatu este un mamifer unic în lume datorită faptului că are o carapace asemănătoare cu o armură formată din plăci osoase. Cele mai multe specii de tatu trăiesc în America de Sud. Animalul este pe cale de dispariție, iar la nivel mondial mai există doar 30.000 de exemplare din specia Priodontes maximus (Tatuul uriaș).

ADVERTISEMENT
Armadillo
Așa arată un armadillo. Sursa foto: Pixabay

Ochii acestui animal sunt mari, dar este aproape orb. Își petrece o mare parte din timp în vizuini adânci, mereu alături de alți indivizi. Tatu este animal afectuos și docil.

ADVERTISEMENT