Life

Ce etnie are, de fapt, Jorge. Detaliul mai puțin cunoscut despre concurentul de la Survivor All Stars: “Să simt că tradiţia nu se opreşte la mine…”

Ce etnie are, de fapt, Jorge, concurentul de la Survivor All Stars. Puțini știu acest detaliu despre cântărețul și prezentatorul TV.
06.03.2024 | 17:36
Ce etnie are de fapt Jorge Detaliul mai putin cunoscut despre concurentul de la Survivor All Stars Sa simt ca traditia nu se opreste la mine
Ce etnie are Jorge. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Jorge este un cunoscut artist și om de televiziune, dar ce etnie are acesta, de fapt? Cântărețul a dezvăluit acest detaliu cu mai mult timp în urmă și a vorbit despre familia sa.

Ce etnie are Jorge. Detaliul pe care puțini îl cunosc despre concurentul Survivor All Stars

George Papagheorghe, pe numele său real, este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați cântăreți din România încă de când s-a lansat în industria muzicală.

ADVERTISEMENT

Jorge a participat la mai multe emisiuni TV, printre care Survivor România, fiind concurent și la Survivor All Stars. A prezentat și câteva emisiuni, cum ar fi România dansează sau Masked Singer România, fiind unul dintre cei mai cunoscuși oameni de televiziune de la noi din țară.

În plan personal, Jorge o duce foarte bine. Este căsătorit cu Ramona Prodea, o femeie cu 10 ani mai în vârstă decât el. Cei doi au împreună un băiat. În trecut, cântărețul a fost căsătorit cu Alina Laufer, cu care are o fiică, Karina.

ADVERTISEMENT

Deși este atât de cunoscut în spațiul public, puțini știu ce etnie are Jorge. Născut în Constanța, cântărețul a fost pasionat de muzică încă din copilărie.

În urmă cu aproape doi ani, Jorge a dezvăluit că este machedon și că provine dintr-o familie modestă, de categorie mijlocie. Cântărețul a muncit din greu pentru viața pe care o are în prezent.

ADVERTISEMENT

“Sunt un machedon energic și optimist, care s-a născut la Constanţa, dar nicidecum în puf, precum observ câteo­dată că se crede despre cei care reuşesc în show business. Sunt copil de bu­getari, ambii mache­doni. Tata, profesor de engleză, mama, grefier.

Ai mei nu au avut mij­loace să mă ajute în ca­rieră, de aceea am mân­cat o mulţime de pâine cu zahăr şi am dat din coa­te ani de zile ca să re­uşesc în Bucureşti”, a declarat Jorge pentru Formula-as.ro.

ADVERTISEMENT

Jorge a moștenit talentul de la tatăl său

Jorge este pasionat de muzică încă din perioada copilăriei. La vremea respectivă, tatăl său cânta la nunțile aromânilor, iar la aceste evenimente era prezent și el.

“Am învăţat că munca te ridică deasupra celor­lalţi mai mult decât ta­lentul. Pe acesta din urmă l-am moştenit de la tata, care timp de douăzeci de ani a cântat la nunţi machedonene.

Avea o trupă numită Vlahos, o for­maţie cu care joia, vinerea, sâmbătă şi dumini­ca a făcut întreaga Dobroge, plus Capitala, la nunţile aromânilor. 

După cum se ştie, în cultura noastră, nunta e un eveniment absolut special, grandios, care ţine câteva zile şi are o mulţime de tipicuri. Iar eu eram pe acolo.

Eram prezent la repetiţii, mai şi cântam câdeodată, iar la con­certe, eram deseori ajutor de împachetat şi des­pachetat instrumente. Lucru pe care, evident, îl detestam”, a mai spus concurentul de la Survivor All Stars.

Mai mult, Jorge a spus că, în familia sa, încă se vorbește aromâna. Fiul său cel mic este amuzat atunci când aude cuvinte. Cântărețul și prezentatorul încearcă să continue tradiția și se bucură că fiica sa, Karina, știe câteva cuvinte în aromână.

“Da, în copilărie vorbeam doar în aromână, cu părinţii, cu bunicii. Mai vorbim şi azi, iar fiul nostru cel mic, David (5 ani), se amuză când ne aude. I se pare ceva atât de diferit.

Karina, fata mea din prima căsnicie, rupe câteva cuvinte, aşa, cât să simt că tradiţia nu se opreşte la mine, că păstrează şi copiii ceva din spiritul străbunilor. (…)

Încerc să nu las spiritul machedonean să dispară, copiii mei tre­buie să aibă idee de istoria noastră, de limbă, de obi­ceiuri”, a adăugat artistul.

ADVERTISEMENT
Tags: