Life

Ce etnie are, de fapt, Pepe: ”Mi s-a spus că sunt mai focos decât un român”

Care este, în realitate, comunitatea etnică din care face parte Pepe. Cântărețul a făcut dezvăluiri uimitoare într-o emisiune.
10.03.2024 | 10:10
Ce etnie are de fapt Pepe Mi sa spus ca sunt mai focos decat un roman
Care este, în realitate, comunitatea etnică din care face parte Pepe. Cântărețul a făcut dezvăluiri uimitoare într-o emisiune. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ce etnie are, de fapt, Pepe. Prezentatorul show-ului Te cunosc de undeva, unde face echipă cu Alina Pușcaș, a auzit de foarte multe ori din partea femeilor cu care a avut relații sentimentale că este „mai focos decât un român”.

Care este, în realitate, comunitatea etnică din care face parte Pepe. Cântărețul a făcut dezvăluiri uimitoare într-o emisiune

Care este, în realitate, comunitatea etnică din care face parte Pepe. Cântărețul a făcut dezvăluiri uimitoare într-o emisiune TV unde a fost invitat pentru a discuta despre viața personală, dar și despre carieră.

ADVERTISEMENT

Dezvăluirea artistului a avut loc în urmă cu câțiva ani în cadrul show-ului Refresh by Oana Turcu, unde a precizat că nu a fost niciodată refuzat de femei pe motiv că are o cu totul altă etnie, ci dimpotrivă a primit laude.

Foarte multă vreme a ascuns acest lucru, însă au ieșit la iveală mai multe detalii. În cele din urmă cântărețul a spus care este etnia sa, fiind foarte mândru de rădăcinile pe care le are și pe care le transmite mai departe.

ADVERTISEMENT

„Cei din etnia rromă fac dragoste cu mai multă pasiune. Mi s-a spus că sunt mai focos decât un român”, a declarat Pepe, la Antena Stars. Prezentatorul a vorbit și despre relația pe care o are cu cei 7 frați.

Cu această ocazie vedeta de la Antena 1 a mărturisit că tatăl său a avut copii și cu alte femei, nu doar cu mama sa. Cântărețul a subliniat că figura paternă ar putea scrie o carte despre viața lui, subliniind că bărbatul are o inimă mare.

ADVERTISEMENT

„S-ar putea scrie o carte din câte a făcut. Mama s-a sacrificat pentru noi. Chiar dacă tata întârzie acasă, oricât de nervoasă ar fi, când intră pe ușă o bufnește râsul”, a completat artistul, mai arată sursa menționată anterior.

Pepe, detalii despre începuturile în muzică

Pepe are o carieră impresionantă în domeniul artistic, pasiunea sa pentru muzică fiind descoperită în copilărie. Artistul a fost remarcat pentru prima oară atunci când cânta la petrecerile pe care le dădea familia sa.

ADVERTISEMENT

Obișnuia să iasă în fața blocului unde era apreciat inclusiv de vecini pentru calitățile sale vocale. La 15 ani s-a apucat serios de studiat muzica, iar doi ani mai târziu deja începea să fie prezent la festivalurile din țară.

ADVERTISEMENT