Life

După 3 ani de relație cu Yasmine, Pepe a dat vestea: ”Ne-am asumat asta”

La 3 ani de la prima întâlnire cu Yasmine, Pepe a oferit informația momentului. Ce a dezvăluit prezentatorul despre soția sa.
27.02.2024 | 00:25
Dupa 3 ani de relatie cu Yasmine Pepe a dat vestea Neam asumat asta
La 3 ani de la prima întâlnire cu Yasmine, Pepe a oferit informația momentului. Ce a dezvăluit prezentatorul despre soția sa. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

După 3 ani de relație cu Yasmine, Pepe a dat vestea. Vedeta de la Antena 1 recunoaște că și-a asumat încă de la bun început legătura amoroasă cu tânăra care i-a dăruit un băiat care îi poartă în acte numele de scenă.

La 3 ani de la prima întâlnire cu Yasmine, Pepe a oferit informația momentului. Ce a dezvăluit prezentatorul despre soția sa

La 3 ani de la prima întâlnire cu Yasmine, Pepe a oferit informația momentului. Ce a dezvăluit prezentatorul, pe numele din buletin Ionuț Pascu, despre soția sa care este mult mai mică decât el. Diferența este de 15 ani.

ADVERTISEMENT

Se știu de foarte multă vreme, încă din perioada în care artistul era căsătorit cu prima sa parteneră, actrița Oana Zăvoranu. Nu au crezut că vor ajunge să formeze un cuplu, dar iată că soarta a avut cu totul alte planuri pentru ei.

Din fericire, au vorbit mereu sincer și deschis despre sentimentele lor. S-au căsătorit în secret, dar și-au asumat fără să stea pe gânduri acest lucru. Moderatorul de la Te cunosc de undeva consideră că are o familie foarte unită.

ADVERTISEMENT

„Suntem cât se de poate de bine organizați, chiar suntem bine organizați, pentru că ne înțelegem foarte bine, pentru că suntem un cuplu sudat, pentru că suntem căsătoriți, pentru că ne-am asumat asta”, a spus Pepe pentru spynews.ro.

Pepe și Yasmine Ody, o familie fericită

Pepe și Yasmine Ody formează în momentul de față o familie fericită și împlinită din toate punctele de vedere. Sunt un cuplu de invidiat și au un băiat după care sunt topiți, cântărețul fiind și tatăl a două fete din mariajul anterior.

ADVERTISEMENT

Micuțele locuiesc cu figura paternă, în casa părintească, ceea ce înseamnă că petrec destul de mult timp cu mama lor vitregă. A treia soție a artistului spune că rolurile sunt bine împărțite și că organizarea e cuvântul de ordine.

Frumoasa șatenă a mai subliniat că ea este cea care este mai permisivă cu copiii, dar depinde și de situația în care este pusă. Partenera muzicianului susține că Pepe nu este genul de părinte care să le ofere dulciuri urmașilor săi.

ADVERTISEMENT

„Sunt momente când el este mai dur și eu mai permisivă, depinde de situație. Tati nu este genul care să le mai dea câte o ciocolățică”, a declarat Yasmine, soția lui Pepe, mai arată sursa citată mai sus.

ADVERTISEMENT