Life

Ce etnie are, de fapt, Radu Vâlcan. Soțul Adelei Popescu, dezvăluiri inedite despre viața cu actrița

Radu Vâlcan a vorbit despre relația cu Adela Popescu și principalele provocări ale căsniciei cu celebra prezentatoare și actriță.
09.02.2024 | 16:00
Ce etnie are de fapt Radu Valcan Sotul Adelei Popescu dezvaluiri inedite despre viata cu actrita
Radu Vâlcan, dezvăluiri despre casa pe care o construiește cu Adela Popescu la Șușani. Foto: Instagram/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Radu Vâlcan a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, motivul pentru care a ales să construiască o casă la Șușani, locul natal al Adelei Popescu, dar și care dintre cei doi este mai puternic în relație, cel care duce tot greul în cuplu.

Radu Vâlcan explică de ce a ales să construiască o casă în Șușani, locul în care a copilărit Adela Popescu

Prezentatorul de la Insula iubirii ne-a spus, printre altele, că, dincolo de construcția casei de la Șușani, se pregătește intens pentru noul sezon Insula iubirii, cel de-al optulea.

ADVERTISEMENT

În curând, vedeta Antenei 1 și noii concurenți vor porni spre Thailanda. Noi povești de viață vor fi spuse, povești de iubire din care are de învățat chiar și Radu Vâlcan, cu toate că e umărul pe care se plâng toți participanții.

Radu Vâlcan ne-a zis, despre casa de la Șușani, că e o investiție destul de serioasă și că nu e vorba despre o locuință de vacanță. Nu e exclus ca pe viitor cuplul să aleagă să stea acolo, când va veni bătrânețea.

ADVERTISEMENT

Întrebat care este locul copilăriei sale, având în vizor Șușaniul natal al Adelei Popescu, Radu ne-a zis că el vine din Beclean (Bistrița Năsăud). Doar că… e un pic cam departe de Capitală, fapt pentru care au ales să își construiasca noul cămin în locul unde a crescut Adela.

Radu a prins, însă, drag de satul Adelei Popescu. Se simt ca în Rai de fiecare dată când ajung acolo. Ne-a mai povestit că are o relație extraordinară cu familia Adelei. Cumnații săi au ajuns să fie ca niște frați pentru el.

ADVERTISEMENT

„Nu e o casă de vacanță”

„Măi, sunt atașat de locul natal al Adelei Popescu și mă simt foarte bine acolo. Locul în sine e ceva de vis. Bine, nu îți imagina maia mult, sunt niște dealuri și atât, dar acolo ne simțim foarte bine de fiecare dată când mergem acolo, eu cu frații Adelei, cu Bogdan și Călin, ne înțelegem foarte bine, copiii se simt extraordinar.

E un izvor de sănătate acolo și asta îmi place foarte mult și am zis, `Domnule, dacă tot venim des pe aici, de ce să nu profităm și să construim ceva mic, al nostru, ceva sănătos`. Este o casă de locuit.

ADVERTISEMENT

Nu e o casă de vacanță. Este o investiție, pentru că toată lumea ne întreabă. `Domnule, dar băgați bani în casă și nu aveți niciun câștig`? Nu, de fapt este o investiție în sănătate. În sănătatea copiilor”, a declarat Radu Vâlcan, în exclusivitate pentru FANATIK.

În continuare, Radu Vâlcan ne-a spus că se gândește cu drag și la locul în care el a copilărit, Beclean, unde ajunge mai rar având în vedere că Bistrița Năsăud e un pic mai departe. Cu ocazia asta, am aflat și că soțul Adelei Popescu e de etnie maghiară!

„Sunt un pic mai ardelean, sunt ungur, de fapt”

„Copilăria mea a fost un pic mai departe, la Beclean, în Bistrița Năsăud. Eu sunt un pic mai ardelean, așa. Sunt ungur, de fapt. Becleanul e mai departe și mai degrabă mergem aici mai aproape (n. red.: se referă la Șușani)”, ne-a mai spus Radu Vâlcan.

Întrebat cine e șeful în relație, Radu Vâlcan și-a scos pălăria în fața soției sale. O admiră în special pentru răbdarea de care dă dovadă în creșterea celor trei băieți pe care îi au împreună.

„În secunda asta, Adela este la putere în relația noastră. Ea e cea care stă cu cei trei copii acasă și chiar trebuie să fii puternic să faci față”, a mai spus Radu Vâlcan, pentru FANATIK.

În final, Radu Vâlcan ne-a vorbit și despre Insula iubirii, show din care a spus că a avut și el multe lucruri de învățat legat despre dinamica relațiilor sentimentale.

Radu Vâlcan pornește în curând spre Thailanda: „Tot timpul am avut de învățat de acolo, chiar dacă eu par psihologul de serviciu”

„Facem pregătiri intense pentru Insula iubirii, sezonul numărul opt. Ne pregătim să plecăm în Thailanda, suntem pe ultima sută de metri. În curând vor începe filmările. Tot timpul am de învățat de acolo, chiar dacă eu par psihologul de serviciu acolo.

Să știi că avem de învățat tot timpul. Sunt diverse tipologii de oameni, oameni cu diverse probleme, cu background-uri diferite. Le spun felicitări tuturor celor care își expun viața în mod public. Aproape o țară întreagă le urmărește poveștile.

Au curajul să o facă, pentru că nu totul este roz. Unii pot ieși în dezavantaj. Alții pot avea și diverse beneficii de pe urma emisiunii. În sensul că își creează o comunitate de oameni în mediul online. Să nu uite că oamenii care îi privesc și, inclusiv eu, care sunt acolo, avem ceva de învățat”, a mai zis Radu Vâlcan pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT