Life

Gafa uriașă făcută de Radu Vâlcan pe scenă. Ce a putut să spună prezentatorul de la Antena 1

Greșeala majoră realizată de Radu Vâlcan la un eveniment. Cum a reacționat vedeta de la Antena 1 când a realizat ce a făcut.
02.12.2023 | 17:45
Gafa uriasa facuta de Radu Valcan pe scena Ce a putut sa spuna prezentatorul de la Antena 1
Greșeala majoră realizată de Radu Vâlcan la un eveniment. Cum a reacționat vedeta de la Antena 1 când a realizat ce a făcut. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Gafa uriașă făcută de Radu Vâlcan pe scenă. Ce a putut să spună prezentatorul de la Antena 1. Moderatorul emisiunii Insula Iubirii a dezvăluit și cine este cel mai mare critic al său din punct de vedere profesional.

Greșeala majoră realizată de Radu Vâlcan la un eveniment. Cum a reacționat vedeta de la Antena 1 când a realizat ce a făcut

Radu Vâlcan a acordat recent un interviu în care a vorbit cu cea mai mare sinceritate despre greșeala majoră pe care a realizat-o la un eveniment. Cum a reacționat vedeta de la Antena 1 când a realizat ce a făcut.

ADVERTISEMENT

Celebrul prezentator a subliniat că întregul moment s-a petrecut în urmă cu multă vreme, pe litoralul românesc. Imediat ce și-a dat seama ce a spus nu s-a mai simțit deloc bine. Totul a avut loc din cauza emoțiilor.

Adela Popescu, soția moderatorului, este cel mai mare critic al său. Fosta gazdă a emisiunii Vorbește lumea, de la Pro TV, are mereu îndemnuri bune pentru partenerul de viață, care ține cont de ele de fiecare dată.

ADVERTISEMENT

„În urmă cu foarte mult timp, din cauza emoțiilor, prezentam un eveniment, la mare, undeva. Am făcut un dezacord, ceva de genul acesta. Seara mea a fost compromisă. M-am simțit foarte, foarte prost.

Se întâmplă, din cauza emoțiilor. Da, este cel mai mare critic al meu. Nu mă menajează deloc, motiv pentru care o cred pe cuvânt și țin cont de sfaturile ei”, a dezvăluit Radu Vâlcan pentru spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Care a fost primul loc de muncă al lui Radu Vâlcan

Radu Vâlcan este cunoscut pentru emisiunea Insula Iubirii pe care o moderează de ani buni. Are contract cu Antena 1 de foarte multă vreme și acesta nu este singurul proiect din televiziune la care a lucrat până acum.

A apărut în calitate de actor în mai multe telenovele, unde a și întâlnit-o pe actuala sa soție, Adela Popescu, însă puțini știu care a fost primul său loc de muncă. Vedeta a mărturisit în trecut că a vândut ziare.

ADVERTISEMENT

În felul acesta și-a câștigat primii bani. Radu Vâlcan este mândru de parcursul său și susține că nu îi era deloc rușine cu ceea ce făcea pentru că nu mai era nevoit să ceară de la părinții săi. În plan personal, prezentatorul are o familie reușită și 3 băieți.

ADVERTISEMENT
Tags: