Life

Radu Vâlcan își aniversează ziua de naștere. Ce a făcut vedeta încă de la primele ore 

Radu Vâlcan își sărbătorește ziua de naștere, pe 8 februarie. Activitatea pe care a desfășurat-o prezentatorul dis-de-dimineață.
08.02.2024 | 14:30
Radu Valcan isi aniverseaza ziua de nastere Ce a facut vedeta inca de la primele ore
Radu Vâlcan își sărbătorește ziua de naștere, pe 8 februarie. Activitatea pe care a desfășurat-o prezentatorul dis-de-dimineață. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Radu Vâlcan își aniversează ziua de naștere. Ce a făcut vedeta încă de la primele ore. Moderatorul emisiunii Insula Iubiri împlinește vârsta de 47 de ani, mesajele de la internauți fiind primite în număr mare.

Radu Vâlcan își sărbătorește ziua de naștere, pe 8 februarie. Activitatea pe care a desfășurat-o prezentatorul dis-de-dimineață

Radu Vâlcan își sărbătorește ziua de naștere, pe 8 februarie. Activitatea pe care a desfășurat-o prezentatorul dis-de-dimineață. Renumitul moderator TV le-a arătat tuturor ce a făcut alături de soția sa, Adela Popescu.

ADVERTISEMENT

Celebrul jurnalist nu s-a sfiit să recunoască că odată cu trecerea timpului nu mai este adeptul petrecerilor. Anul acesta a preferat să stea în sânul familiei, unde a savurat o cafea delicioasă cu partenera de viață.

Pe lângă băutura energizantă vedeta a completat câteva integrame, dovadă fiind chiar fotografia pe care a lăsat-o pe rețelele de socializare. În 2023 prezentatorul a avut parte de o petrecere surpriză din partea celor dragi.

ADVERTISEMENT

„De ziua mea am completat integrame și am băut o cafea cu soția mea. Așa e de la o vârstă”, a notat Radu Vâlcan pe o imagine pe care a distribuit-o la secțiunea Stories de pe contul de Instagram.

Radu Vâlcan face integrame de ziua de naștere
Radu Vâlcan face integrame de ziua de naștere. Sursa foto: Instagram.com

Radu Vâlcan, petrecere surpriză la aniversarea a 46 de ani

Radu Vâlcan a avut parte de o petrecere surpriză la aniversarea a 46 de ani, unde au fost invitați toți prietenii săi din televiziune și din afara platourilor de filmare. Cea care a avut această idee a fost chiar soția sa, Adela Popescu.

ADVERTISEMENT

Cunoscutul prezentator a rămas impresionat de gestul partenerei de viață care a pregătit totul până la cel mai mic detaliu la un restaurant din Capitală. Sunt șanse mari ca și de această dată ziua de naștere a vedetei să fie una interesantă.

„A fost ziua mea. De naștere. 46. Mi-am dorit-o normală, liniștită. Așa a și început, superb. Noi toți, eu cu ai mei. Am pregătit un mic dejun, Andrei m-a ajutat. Apoi câteva treburi de rezolvat.

ADVERTISEMENT

Știam că o să mergem la un restaurant, doar noi cu copiii. Și-am mers. Doar că la restaurant, cum se întâmplă de obicei, sunt și alți oameni. Doar că oamenii aceia din restaurant îmi sunt dragi, foarte dragi.

Adela a profitat de asta și mi-a pregătit o surpriză pe care nu mi-o doream, dar așa mi-am dat seama, încă o dată, că din când în când avem nevoie de o infuzie de genul ăsta. Oamenii au nevoie de oameni.

Iar când aceștia sunt de calitate, totul este perfect. Mulțumesc!”, a scris Radu Vâlcan în urmă cu un an, pe Facebook. Adela Popescu i-a transmis un mesaj emoționant la acea vremee pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT