Life

Ce fac hoții cu mașinile pe care le fură din Grecia. Mărturia unui român păgubit

Ce se întâmplă cu mașinile furate în Grecia. Un turist român care voia să aibă parte de o vacanță de vis a trecut prin clipe de coșmar. Iată ce i-au spus polițiștii eleni acestuia.
10.08.2022 | 21:55
Ce fac hotii cu masinile pe care le fura din Grecia Marturia unui roman pagubit
Ce se întâmplă cu mașinile furate în Grecia. Foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Românii care petrec vacanțe în Grecia au avut parte și de multe experiențe neplăcute, fiind mulți turiști care s-au trezit fără mașini. Iată ce se întâmplă, de fapt, cu autoturismele care au fost furate din Grecia.

Ce se întâmplă cu mașinile furate în Grecia

Tot mai mulți turiști români care au mers în vacanță în Grecia au avut parte de experiențe neplăcute. Unora li s-a furat din mașini, în timp ce altora li s-au luat mașinile cu totul.

ADVERTISEMENT

O astfel de experiență a avut un român plecat în vacanță pe tărâmurile grecești, care a rămas fără autovehiculul său în Atena.

Aflat în vizită la niște rude, bărbatul a descoperit cu stupoare când voia să plece spre destinația de vacanță că nu mai are cu ce, deoarece mașina lui a fost furată.

ADVERTISEMENT

„De obicei, rămânem o noapte – două, în Atena, să ne vedem rudele. Mașina era parcată în fața apartamentului, pe o străduță cu sens unic, într-un loc luminat, unde erau parcate și mașinile celor din zonă.

Când ne-am trezit dimineața să luăm mașina spre port, nu mai era, era altă mașină în locul ei”, a povestit proprietarul român al unei mașini furate în Grecia, pentru stirileprotv.ro.

ADVERTISEMENT

Ce fac hoții cu mașinile turiștilor pe care le fură în Grecia

Românul a povestit că a apelat la autoritățile elene pentru ca mașina lui să fie găsită, iar oamenii legii de acolo i-au transmis că au șanse să o găsească, dar nu trebuie să își facă speranțe prea mari.

Polițiștii greci au dezvăluit că persoanele care fură mașini le folosesc pentru a transporta imigranți.

ADVERTISEMENT

„Au fost înțelegători, au spus că e posibil ca să o găsească și că au trimis informațiile către toate sediile polițiilor de frontieră.

Din ce au mai găsit ei, cei care au furat mașini le folosesc la traficul de imigranți”, a mai spus turistul român care a rămas fără mașină.

De asemenea, românul a mai dezvăluit și că polițiștii i-au transmis că din zona respectivă s-au furat multe autoturisme și chiar motociclete, dar doar de la străini, nu de la localnici.

ADVERTISEMENT
Tags: