Fotbal intern

Ce face Florin Andone în timpul pandemiei de coronavirus. Gestul atacantului român care a impresionat

02.04.2020 | 20:17
Ce face Florin Andone in timpul pandemiei de coronavirus Gestul atacantului roman care a impresionat
ADVERTISEMENT

Florin Andone se află la Istanbul, blocat de pandemia de coronavirus. Turcii s-au crezut mult timp mai puternici decât virusul și au continuat să joace fotbal până pe 19 martie, când a avut loc ultima etapă.

Ce face Florin Andone la Istanbul

Au pus stop abia după ce mai mulți jucători și conducători au trecut la atac, reclamând din partea șefilor federației și ligii un total dezinteres față de faptul că prin deciziile lor pun în pericol sănătatea jucătorilor și nu numai a lor.

ADVERTISEMENT

Ultima etapă au jucat-o fără spectatori, dar această măsură nu a fost suficientă și tocmai o emblemă a sportului rege din această țară, antrenorul Fatih Terim, a fost una dintre primele victime ale COVID 19.

Și în Turcia lumea stă mai mult în case

Acum fotbalul e doar o amintire și la Istanbul oamenilor li s-a cerut, ca peste tot, să respecte indicațiile autorităților privind normele de protecție prin rămânerea în case.

ADVERTISEMENT

Acest lucru îl face și atacantul român al Galatei, Florin Andone, care abia revenise pe gazon după o serioasă accidentare care l-a ținut pe tușă câteva luni.

Andone a cumpărat măști și alte articole sanitare pentru cadre medicale

Românul a ținut însă să arate că este conectat la ceea ce se întâmplă acum și în Turcia, privitor la starea de pandemie și a cumpărat măști și articole sanitare necesare cadrelor medicale de la o clinică universitară din Istanbul. Florin Andone așteaptă să vadă care va fi decizia lui Galatasaray în privința sa.

ADVERTISEMENT

Între timp cel supranumit Împăratul, adică Fatih Terim, a reușit să învingă boala și a ținut să mulțumească pentru rugăciunile făcute de oameni pentru sănătatea lui.

Fatih Terim mulțumește celor care s-au rugat pentru el

“Am sentimente atât de frumoase şi de speciale încât simt fiecare rugăciune în suflet. Acesta este pentru noi toţi un examen, un examen de care vom trece cu rugăciunile voastre şi cu urările voastre frumoase.

ADVERTISEMENT

Sunt bine şi, cu voia lui Allah, voi fi şi mai bine. Vă mulţumesc tuturor, celor care v-ați gândit la mine,  cu mâna pe inimă”, a transmis Terim.

ADVERTISEMENT
Tags: