Life

Ce face Marius Elisei după despărțirea de Oana Roman. Meseria de care s-a apucat

Marius Elisei își câștigă banii singur după despărțirea de Oana Roman. Noul său job îi aduce în conturi mii de euro lunar
01.12.2023 | 17:12
Ce face Marius Elisei dupa despartirea de Oana Roman Meseria de care sa apucat
Marius Elisei nu este un bărbat întreținut. Ce job și-a găsit fostul soț al Oanei Roman Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Anul acesta a fost unul destul de complicat pentru Marius Elisei și Oana Roman. Cei doi au ajuns la concluzia că trebuie să meargă pe drumuri separate, în ciuda mariajului longeviv pe care îl aveau. După despărțire, Marius Elisei și-a reconfirgurat traseul profesional și are job nou.

Marius Elisei le-a arătat tuturor că nu este un bărbat întreținut

Marius Elisei a deveni celebru în urmă cu ani buni, atunci când și-a oficializat relația cu Oana Roman. Căsnicia cu fiica lui Petre Roman nu a fost deloc ușoară, mai ales că cei din jur puneau mereu presiuni asupra lui.

ADVERTISEMENT

Marius Elisei a fost mereu nevoit să se ridice la nivelul partenerei sale. Ani la rând, gurile rele l-au acuzat că este un bărbat întreținut și că stă pe banii Oanei. Pentru a le demonstra tuturor că greșesc, Marius a trecut la treabă.

Poate că nu mulți își mai amintesc, dar, înainte de a deveni soțul Oanei Roman, Marius Elisei a avut job. Acesta lucra ca șofer la o florărie din Capitală. După ce s-a căsătorit cu fiica lui Petre Roman, Marius a renunțat la acest job și și-a găsit imediat o altă ocupație.

ADVERTISEMENT

Pe toată durata mariajului, Marius Elisei a fost un adevărat sprijin pentru soția lui. Oana și-a deschis o afacere cu haine, iar soțul ei a susținut-o în tot acest timp.

Fostul soț al Oanei Roman face bani frumoși în fiecare lună

Acum, de când s-au despărțit, fostul partener al Oanei Roman a ajuns în ipostază în care a fost nevoit să își caute un alt loc de muncă. Forțat de împrejurări și de faptul că trebuie să se întrețină de la o lună la alta, Marius Elisei s-a angajat de îndată.

ADVERTISEMENT

În prezent, Marius Elisei este șofer de Uber în Capitală. Nu i-a fost foarte greu să se angajeze aici, mai ales că are experiență ca șofer și cunoaște orașul ca în palmă.

Marius a început de scurt timp activitatea la noul loc de muncă, dar se pare că este foarte mulțumit de ceea ce face. Fiind vorba de Capitală, unde foarte mulți oameni apelează la Uber, salariul său nu este deloc unul de neglijat.

ADVERTISEMENT

Un șofer de Uber poate câștiga și 1000 de euro, jobul din acest domeniu fiind mai bine plătit decât multe altele din diverse sectoare. În plus, la acest salariu se adaugă și bacșișul pe care unii clienți aleg să îl lase pentru serviciile prestate.

În ultima vreme, lui Marius Elisei nu i-a mers bine doar pe plan profesional. Soarele a răsărit și pe plan personal și, de câteva luni, are o nouă iubită. Oana Roman nu a fost deloc deranjată de asta, ci, din contră. Vedeta este fericită ca fostul ei partener și-a găsit liniștea.

ADVERTISEMENT