Life

Ce face Oana Turcu pentru siluetă. Soția lui Cristi Brancu are un stil de viață echilibrat

Oana Turcu, soția lui Cristi Brancu, a povestit cum se menține în formă la 47 de ani. Vedeta spune care este meniul pe care se bazează de multă vreme.
01.08.2022 | 13:50
Ce face Oana Turcu pentru silueta Sotia lui Cristi Brancu are un stil de viata echilibrat
Cum se menține în formă Oana Turcu, soția lui Cristi Brancu: ”Am un ritual”. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Șatena nu este genul de vedetă care să țină tot felul de diete, precizând ce face pentru siluetă. Prezentatoarea TV are un stil de viață echilibrat chiar dacă nu reușește să facă foarte multă mișcare sau sală.

Cum se menține în formă Oana Turcu, soția lui Cristi Brancu: ”Am un ritual”

Oana Turcu merge foarte des în saloanele de înfrumusețare și are un ritual pe care se bazează constant. Vedeta adoră masajele care o ajută să aibă o piele fină, meniul său fiind foarte bogat și fără niciun fel de carbohibrați.

ADVERTISEMENT

„Tocmai pentru că nu reușesc să fac sport, nu e destul timp, încerc să compensez cu auto-masaj și împachetări pe care mi le fac singură acasă.

„Am un ritual, de care încerc să mă țin, și anume împachetări cu nămol extraforte pentru slăbire, peste care aplic o folie de bucătărie și stau 45 de minute înfoliată – dar pot să fac orice altceva în casă în acest timp -, apoi fac duș.

ADVERTISEMENT

Apoi îmi fac masaj cu cremă extraforte pentru slăbire, până intră perfect în piele”, a mărturisit soția lui Cristi Brancu într-un interviu pentru click.ro.

Oana Turcu, detalii despre alimentația sa

Oana Turcu mănâncă sănătos și este foarte organizată când vine vorba de alimentație. Acesta este motivul pentru care frumoasa șatenă consumă foarte multe fructe, legume și carne, în special de vită și mușchi argentinian.

ADVERTISEMENT

Sushi și alimentele bio nu lipsesc din frigiderul soției lui Cristi Brancu, care după ani de informare și studii a devenit nutriționist certificat. Evenimentul s-a produs în acest an, vedeta fiind premiată și în cadrul Galei Health Beauty&Lifestyle.

Mai exact, a primit Premiul pentru Excelență în Dermato-Cosmetice pentru că de 22 de ani acordă o atenție specială produsele de îngrijire corporală.

ADVERTISEMENT

În plus, vedeta are o gamă de produse în industria frumuseții pentru ten, păr și corp. Toate sunt profesionale și 100% naturale.

ADVERTISEMENT
Tags: