Sport

Ce făcea controversatul Bozieru când fanii lui Dinamo și CSA Steaua se băteau pe Arcul de Triumf: „Nu pot fi ipocrit”

George Bozieru, omul controversat din cadrul clubului Dinamo, a vorbit despre incidentele care au avut loc în partida cu UTA Arad, scor 1-0.
14.04.2024 | 13:14
Ce facea controversatul Bozieru cand fanii lui Dinamo si CSA Steaua se bateau pe Arcul de Triumf Nu pot fi ipocrit
Ce făcea controversatul Bozieru când fanii lui Dinamo și CSA Steaua se băteau pe Arcul de Triumf: „Nu pot fi ipocrit”. sursa foto: Fanatik.ro
ADVERTISEMENT

George Bozieru, cel mai controversat om din cadrul clubului din Ștefan cel Mare, a vorbit la Spotlight Superliga, emisiune care este live în fiecare zi de marți, de la ora 15:00, pe site-ul FANATIK.RO despre evenimentele din partida Dinamo – UTA Arad 1-0.

George Bozieru: „Dinamo există datorită suporterilor”

George Bozieru, omul intrat în război cu fanii lui Dinamo, nu vede cu ochi buni suspendarea clubului din Ștefan cel Mare, declarând la Spotlight Superliga că „roș-albii” au nevoie de suporteri pentru a exista.

ADVERTISEMENT

„Fotbalul înseamnă spectacol, public la stadion, iar efortul pe care l-a făcut în tot acest timp galeria lui Dinamo, de a susține echipa, de a face tot posibilul ca echipa să nu dispară din fotbalul românesc arată că Dinamo este un brand care are nevoie de suporteri, fără suporteri nu ar putea exista.

Cât despre această suspendare, prefer să nu-mi dau eu cu părerea pentru că nu e meseria mea. Eu n-am fost în mijlocul evenimentelor. În primul rând ne raportăm la meciul disputat de Dinamo cu UTA Arad, putem spune că a fost un conflict între suporterii lui Dinamo și suporterii celor de la CSA Steaua, doar că cei din Comisia de Disciplină au ales se raportează la regulament.

ADVERTISEMENT

Eu la meciul cu UTA Arad eram într-o perioadă în care suporterii lui Dinamo voiau ca eu să nu mai apar la stadion. Am acceptat acel comunicat de a face pasul înapoi, chiar dacă eu n-am fost și nici nu sunt angajatul clubului”, a declarat George Bozieru la Spotlight Superliga.

George Bozieru, declarație surprinzătoare cu vedere la statutul lui în cadrul clubului Dinamo: „Nu am venit cu intenția de a face bani”

Atacat în dese rânduri de fanii lui Dinamo pentru că ar fi rapidist, George Daniel Bozieru a declarat că nu a venit la clubul din Ștefan cel Mare pentru a face bani, așa cum a fost acuzat în multe rânduri de suporterii echipei aflate la retrogradare în acest moment.

ADVERTISEMENT

Nu am venit cu intenția de a „căpușa” Dinamo, așa cum am fost catalogat. Eram low-profile, așa cum mi s-a cerut, fiind voluntar pentru Dinamo, nici măcar angajat. Nu pot să-mi dau un punct de vedere pentru că ar fi lipsă de respect față de activitatea pe care au desfășurat-o alte persoane.

Tot ce pot să zic este că eu nu am avut nicio legătură cu ce s-a întâmplat la meciul cu UTA Arad. Nu pot să zic că nu m-a interesat ce se întâmpla la echipă, dar mai mult decât să-mi doresc victoria, n-avem ce să fac.

ADVERTISEMENT

Nu pot să fiu ipocrit și îmi doresc ca în acest moment că Dinamo să salveze de la retrogradare”, a mai declarat Bozieru la Spotlight Superliga.

Ce făcea controversatul Bozieru când fanii lui Dinamo și CSA Steaua se băteau pe Arcul de Triumf

ADVERTISEMENT