Sport

Dinamo e bună de plată! Pagube imense produse de suporteri, pe stadionul Arcul de Triumf, la meciul cu UTA Arad: „Am facturat și urmează să primim banii” Exclusiv

Acționarii lui Dinamo trebuie să scoată bani din buzunar după ce suporterii „câinilor” au produs pagube imense la meciul cu UTA Arad, câștigat de Dinamo cu scorul de 1-0.
20.03.2024 | 12:37
Dinamo e buna de plata Pagube imense produse de suporteri pe stadionul Arcul de Triumf la meciul cu UTA Arad Am facturat si urmeaza sa primim banii Exclusiv
Dinamo e bună de plată! Pagube imense produse de suporteri, pe stadionul Arcul de Triumf, la meciul cu UTA Arad: „Am facturat și urmează să primim banii” Exclusiv
ADVERTISEMENT

Clubul Dinamo trebuie să scoată bani din buzunar după meciul câștigat cu UTA Arad, scor 1-0. Suporterii „câinilor” au produs pagube imense ce au dus la interdicții si amenzi pe stadionul Arcul de Triumf.

Radu Popa: „Pagubele au fost de 10.000 euro”

Radu Popa, managerul arenei de la Arcul de Triumf, a declarat în exclusivitate pentru FANATIK că pagubele produse de suporterii lui Dinamo ajung până la 10.000 de euro, pagube ce au dus la arestările ultrașilor echipei din Ștefan cel Mare în decursul dimineții de miercuri.

ADVERTISEMENT

În urmă cu câteva zile, cei de la stadionul Arcul de Triumf au fost sunați de către un inspector de poliție pentru a da declarații în acest dosar. Doar că oficialii arenei din centrul Capitalei au transmis autorităților că Dinamo a fost organizatorul.

„Pagubele au fost de 10.000 de euro. 2.000 de euro la gazon, 6.000 de euro au fost scaunele. Am facturat și urmează să primim banii în câteva zile. Dinamo are toate responsabilitățile, fiind organizatorul. Dinamo și-a plătit întotdeauna pagubele făcute de suporteri, cu siguranță o va face și acum”, a declarat managerul arenei în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Gazonul de pe Arcul de Triumf a fost ars în proporție de 30%

După fluierul de start al partidei Dinamo – UTA Arad, stadionul Arcul de Triumf s-a transformat într-un câmp de război. Cele două galerii au început să arunce cu torțe pe teren, lucru care a dus la arderea gazonului de pe Arcul de Triumf.

Cât de greu este să construiești și cât de ușor este să distrugi… Meciul disputat aseară pe stadionul CSN Arcul de Triumf, între DINAMO si UTA s-a lăsat cu pagube uriașe. 60 de scaune complet distruse, terenul este afectat pe o suprafață de 30%”.

ADVERTISEMENT

„Asta nu înseamnă să fii suporter și nu asta presupune sportul. Aseară am asistat cu regret la o demonstrație de forță inutilă, am văzut ce înseamnă orgoliul orbesc și lipsa de respect pentru o echipă, locul în care te afli și sport. O imagine tristă pentru toată lumea…”, au declarat administratorii arenei.

Dinamo, amendată de Jandarmerie după meciul cu UTA

Acționarii lui Dinamo nu trebuie să scoată bani din buzunare doar pentru pagubele produse arenei Arcul de Triumf. Conform unui comunicat de presă, Jandarmeria anunță că „roș-albii” trebuie să plătească și o amendă usturătoare.

ADVERTISEMENT

„Subliniem faptul că, dintre acestea, două sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 60.000 de lei, au fost aplicate organizatorului evenimentului sportiv, iar patru sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 21.000 de lei, au fost aplicate societății specializate de pază și protecție” a fost comunicatul de presă transmis de Jandarmerie.

ADVERTISEMENT
Tags: