Life

Ce făcea Gina Pistol după ce se opreau filmările la Chefi la Cuțite. Soția lui Smiley petrecea o zi întreagă în fața camerelor

Gina Pistol a dezvăluit ce făcea când se terminau filmările la Chefi la Cuțite. Vedeta petrecea o zi întreagă pe platou.
12.09.2023 | 15:22
Ce facea Gina Pistol dupa ce se opreau filmarile la Chefi la Cutite Sotia lui Smiley petrecea o zi intreaga in fata camerelor
Gina Pistol a spus ce făcea după filmările de la Chefi la Cuțite. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Gina Pistol a dezvăluit, cu ceva timp în urmă, ce făcea după ce se terminau filmările de la Chefi la Cuțite. Vedeta s-a retras din televiziune pentru a petrece mai mult timp alături de fetița ei.

Ce făcea Gina Pistol după filmările de la Chefi la Cuțite

Soția lui Smiley a prezentat mult timp emisiunea Chefi la Cuțite, dar și trei sezoane ale reality show-ului Asia Express. După ce a rămas însărcinată, vedeta a luat o pauză de la televiziune și s-a întors apoi pentru a prezenta sezonul 11 al show-ului culinar.

ADVERTISEMENT

Acesta a fost, însă, și ultimul sezon prezentat de vedetă, care a decis să se retragă la începutul acestui an. Irina Fodor i-a luat locul Ginei Pistol în ambele emisiuni.

Acum ceva timp, Gina Pistol le-a arătat internauților ce făcea pe platou după ce se încheiau filmările. În postarea respectivă, fosta prezentatoare spunea că este foarte obosită și ținea cu ea o pungă plină cu suplimente.

ADVERTISEMENT

În acest fel, soția lui Smiley încerca să facă față ritmului alert de la filmări, notează cancan.ro. Vedeta petrecea câte 11-12 ore pe platoul de filmare, după cum a spus producătorul Mona Segall.

Fosta prezentatoare nu a mai putut suporta să stea departe atât de mult de fiica ei, în vârstă de doi ani și jumătate. Acesta este motivul pentru care a decis să se retragă pentru o perioadă din lumea televiziunii.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol, mesaj după ce a plecat de la Antena 1

În februarie, Gina Pistol le-a spus fanilor că nu va mai continua să prezinte Chefi la Cuțite. Astfel, sezonul 11 a fost ultimul pentru vedetă, care a dat vestea într-un mod emoționant.

“Am tot scris și rescris. O să încerc să nu plâng. Deci: Simpaticilor, după cum bine știți, acuși se fac doi ani de când am devenit mamă și am început o nouă viață.

ADVERTISEMENT

În acești doi ani în care mi-am continuat și activitatea ca prezentator la Chefi la cuțite, mi-am dat seama că îmi doresc să-mi dedic mai mult timp mie, familiei și în special fiicei mele.

Ca și pentru voi, și pentru mine acești ani au fost foarte complicați. Nimic nu a fost așa cum știam noi. Anul acesta am decis să-mi închei povestea cu emisiunea Chefi la Cuțite și cu o echipă de oameni minunați, de la care am învățat foarte multe lucruri despre magia numită televiziune.

Vreau să mulțumesc întregii echipe de prieteni pentru 11 sezoane minunate de Chefi la Cuțite și 3 de Asia Express, a scris Gina Pistol la începutul acestui an.

În continuare, Gina Pistol le-a mulțumit celor trei jurați ai emisiunii, care i-au devenit prieteni. Vedeta a avut cuvinte de laudă și la adresa producătoarei Mona Segall.

ADVERTISEMENT
Tags: