Life

Ce farsă i-a făcut Cabral lui Pavel Bartoș. Poliția le-a stricat distracția: ”Scotea fum de un metru”

Cabral a povestit ce farsă i-a făcut într-o zi lui Pavel Bartoș, colegul său de la Pro TV. Poliția a intervenit și le-a stricat distracția.
10.11.2023 | 00:04
Ce farsa ia facut Cabral lui Pavel Bartos Politia lea stricat distractia Scotea fum de un metru
Cabral si Pavel Bartoș și-au făcut multe farse de-a lungul timpului. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Cabral și Pavel Bartoș nu sunt doar colegi de breaslă, ci și prieteni foarte buni. Încă din perioada când jucau în telenovele între ei s-a legat o amiciție strânsă și sinceră. Doar momentele de farsă îi mai supăra. Într-o zi, Cabral  pare că a exagerat cu una dintre ele, deoarece a intervenit poliția.

Ce farsă i-a făcut Cabral lui Pavel Bartoș încât a intervenit poliția

Pe vremea când amândoi filmau în Buftea, Pavel Bartoș și Cabral își făceau tot felul de farse, a rememorat acesta din urmă. De la ascunsul cheilor mașinii până la a pune pește mort în autovehicul sau scosul ștergătoarelor, pe timp de ploaie torențială.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, soțul Andreei Ibacka nu s-a mai putut urca la volan timp de două săptămâni din cauza că Pavel Bartoș i-a pus pește mort într-un loc greu accesibil. Cabral și-a luat revanșa într-o altă zi când s-a gândit să-i pună colegului său lichid de fum în eșapament.

Oamenii legii s-au amuzat când au descoperit farsa

Din cauza lichidului pus în eșapament, prezentatorul de la Vocea României a plecat cu mașina spre casă lăsând în urma sa dâră de peste un metru, de fum. Nu a trecut neobservat de oamenii legii. Aceștia l-au tras pe dreapta și urmau să-i aplice o sancțiune. S-au calmat, însă, după ce au simțit miros de căpșuni.

ADVERTISEMENT

”Am avut seria de necazuri cu Pavel Bartoș, atunci am dus-o mult prea departe! Filmam amândoi în Buftea și erau zile foarte lungi, noi nu eram actori principali, erau foarte multe ore de așteptare și normal că ne-am apucat să facem toate prostiile.

Am plecat cu ascunsul cheii de la mașină, la pusul în mașină a unei chestii care mirosea urât. El mi-a pus ceva urât mirositor la admisie de aer, eu i-am pus un pește mort la bancheta din spate. Mi-a pus și el unul într-un loc greu accesibil de a trebuit să las mașina două săptămâni acasă. I-am legat puntea din spate cu un lanț de un copac. El mi-a scos mie ștergătoarele, ploua de rupea, și abia am găsit unul în niște tufe ca să pot pleca acasă.

ADVERTISEMENT

După aia am făcut rost de un litru de lichid de fum și l-am băgat în eșapament și l-a oprit poliția prin Buftea că mașina lui scotea fum de un metru. Au vrut să-i ia actele, până s-au prins că mirosea a căpșuni… deci nu era de la mașină”, a spus Cabral pentru ciao.ro

Cabral: ”Atunci am dus-o mult prea departe”

Tot pentru aceeași sursă, Cabral a recunoscut că el și Pavel Bartoș exagerau de multe ori cu farsele: ”atunci am dus-o mult prea departe!”, a mai detaliat moderatorul emisiunii ”Săriți de pe fix”. Timpul a trecut, de altfel, și lucrează în continuare alături de Pavel Bartoș.

ADVERTISEMENT

În prezent, Cabral prezintă ”Săriți de pe fix” la Protv, după ce ani buni a moderat ”Ce spun românii”, proiect pe care l-a și abandonat o scurtă perioadă. Cât despre Pavel Bartoș, el prezintă show-urile ”Vocea României” și ”Românii au talent”.

ADVERTISEMENT