Life

Ce fel de tată este, de fapt, Mihai Morar: „Nu am dus niciodată copiii la școală”. E pregătit ca fiicele sale să aibă iubit

Mihai Morar, dezvăluiri despre viața cu trei fete. Ce spune colegul lui Buzdugan despre venirea pe lume al unui al patrulea copil.
24.01.2024 | 09:24
Ce fel de tata este de fapt Mihai Morar Nu am dus niciodata copiii la scoala E pregatit ca fiicele sale sa aiba iubit
Mihai Morar a făcut dezvăluiri despre viața de familie. Sursa foto: colaj Fanatik/ Instagram
ADVERTISEMENT

Mihai Morar este un familist convins, iar cele trei fiice ale lui îl împlinesc. Totuși, a recunoscut că nu le-a dus niciodată la școală sau grădiniță și că nu știe dacă el și soția lui sunt pregătiți pentru un al patrulea copil.

Mihai Morar, de trei ori tată de fată

Mihai Morar este împlinit atât în plan profesional, cât și personal. Omul de radio are o familie superbă, o soție cu care se înțelege de minune și trei fete, rodul iubirii lor. Gemenele Mara și Cezara, ajunse acum adolescente, dar și micuța Roua i-au întregit viața.

ADVERTISEMENT

Recent, colegul lui Buzdugan a făcut mai multe dezvăluiri și a explicat cât de greu a fost pentru el și Gabriela să devină părinți, din nou, după 11 ani. Mihai Morar consideră că provocările au fost mai puține decât în cazul în care între copii ar fi fost o diferență mică de vârstă, așa cum se întâmplă la Adela Popescu și Radu Vâlcan.

„Mă uit, de exemplu, la Adela și Radu Vâlcan. La ei e o diferență de nici doi ani între cei trei copii. Mie asta mi se pare cel mai greu, să ai copil mic după copil mic, după copil mic. Și ăla mare să nu fie, de fapt, mare, și ăla mic să fie mic.

ADVERTISEMENT

Deci când e diferența asta mică mi se pare foarte greu, pentru că au nevoi separate, ăla mare nu înțelege, chiar dacă e mare, de ăla mic trebuie să ai grijă…”, a povestit Mihai Morar pentru viva.ro. 

Gemenele au primit-o bine pe sora lor, care acum a devenit bucuria și „liantul familiei” Morar. Vedeta a mărturisit că, deși este implicat în viața copiilor săi, a „pierdut” anumite momente.

ADVERTISEMENT

„Eu nu i-am dus niciodată la școală”

De pildă, nu și-a dus niciodată fetele la școală sau grădiniță. Și dacă în trecut spunea că și-ar mai dori ca familia să se mărească, acum, Mihai Morar consideră că a trecut vremea să devină tată pentru a patra oară.

„Un moment pe care eu nu l-am trăit, cel de a duce copiii la școală, la grădiniță, dimineața. Eu nu i-am dus niciodată pentru că eu am fost la radio dinainte de a se naște ele și încă sunt acolo. Am rutina asta de dimineață la radio. Ori momentele alea sunt foarte importante pentru copii, timpul ăla petrecut cu ele.

ADVERTISEMENT

(…) Roua a venit atunci când, dacă m-ai fi întrebat dacă mai fac un copil, aș fi zis: ‘Dar nu mi-e suficient cu două?’. Deci, niciodată n-am zis nu, dar cred că… nu știu, ca să dau un răspuns de-ăsta de antrenor de fotbal, prioritățile noastre sunt altele acum. (râde) Cum erau și înainte de a se naște Roua. Dar, repet, e deja târziu în viață. Eu întotdeauna mi-am dorit și mi-a plăcut chestia asta de a fi un tată tânăr, și mi-a ieșit”, a mărturisit Mihai Morar.

Mihai Morar e pregătit pentru viitorii „gineri”

Rămâne de văzut dacă vedeta și soția lui vor mai avea un copil, însă un lucru este cert, e pregătit pentru a-și întâmpina viitorii „gineri”. Nu cu pușca, așa cum spun majoritatea taților, și cu cu dorința de a-i cunoaște pe tinerii care intră în viața fiicelor sale.

„N-am nici bâtă de baseball, nici pușcă, sunt pregătit pentru orice s-ar întâmpla și, știi cum e, băiatul ăla cu care o să vină acasă când te uiți la el trebuie, de fapt, să te uiți foarte mult și la tine. Contează foarte mult cum le-ai crescut, pentru că în funcție de asta va arăta și partenerul lor. Și-atunci cum să stai cu pușca?”, a completat Mihai Morar.

ADVERTISEMENT