News

Ce i-a făcut o femeie din Cluj unui copil de 8 ani care strigase la câinele ei. A intervenit poliția

O femeie din Cluj a avut un comportament condamnabil față de un copil de 8 ani care strigase la câinele ei. A fost depusă plângere la poliție.
08.04.2024 | 19:59
Ce ia facut o femeie din Cluj unui copil de 8 ani care strigase la cainele ei A intervenit politia
Femeie din Cluj, acuzată că a agresat un copil de 8 ani doar pentru că strigase la câinele ei. Poliția face cercetări. Sursa foto: capturi Știrile ProTV / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Grav incident în municipiul Cluj – Napoca, acolo unde un copil de doar 8 ani a fost agresat și călcat pe mână de o femeie doar pentru că a îndrăznit să strige la câinele ei.

Femeie din Cluj, acuzată că a agresat un copil de 8 ani doar pentru că strigase la câinele ei. Poliția face cercetări

Incidentul din orașul de pe Someș s-a petrecut în miezul zilei, aproape de un parc de joacă. După ce a terminat orele la școală, copilul de 8 ani a ieșit la joacă. La un moment dat, acesta ar fi țipat după un câine, care se afla cu proprietara sa afară, la plimbare.

ADVERTISEMENT

Enervată de gestul copilului, femeia a avut o atitudine extrem de agresivă. În imaginile care apar în presa locală se vede cum aceasta ține piciorul pe mâna copilului, în timp ce băiatul începe să plângă.

Copilul agresat vine dintr-o familie fără mamă, cu o situație materială foarte grea. El este îngrijit numai de tatăl său, care are probleme de sănătate. În urma incidentului, s-a depus o plângere la poliție pe numele agresoarei.

ADVERTISEMENT

A mers afară și el să se joace, s-a luat de el, îl dă de pământ, se aude pe filmare că fata zice să-l lase în pace și ea și mai tare îl calcă. Îl dă de pământ, îl calcă pe mână, m-am dus azi dimineață și am depus plângere la poliție”, spune părintele, conform Știrile ProTV.

Femeia din Cluj este recidivistă

Tatăl copilului lovit spune că femeia acuzată de lovire ar fi cunoscută în zonă pentru izbucniri violente față de copiii care vin zilnic în parcul de joacă. Cele spuse de el sunt susținute și de alte persoane care o cunosc.

ADVERTISEMENT

O recunosc pe doamna care a călcat copilul în picioare. A mai avut o altercație cu o fetiță micuță, în parcul de pe strada Alverna. Și a fost solicitată și poliția și nu au rezolvat nimic părinții fetitei.

Poliția a spus către părinții fetiței agresate că lor ar trebui să le dea amendă pentru neglijență, că au lăsat un copil de 7 ani singur în parc. Umbla cu un cățel mic de rasa yorkshire terrier.

ADVERTISEMENT

Se leagă de copii frecvent, își plimba câinele în parcurile de copii și îi agresează. Știu unde locuiește concubinul. El nu se leagă de copii”, a relatat o femeie din Cluj – Napoca, în presa locală.

IPJ Cluj a anunțat, despre acest caz, că ”sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmând a fi stabilitate cu exactitate împrejurările în care s-a comis fapta”.

ADVERTISEMENT