Life

Ce i-a mărturisit Angelica Stoican fiicei sale, Niculina Stoican: ”Credeți că eu am fost vreo sfântă?”

Angelica Stoican i-a făcut o mărturisite complet neașteptată fiicei sale, Niculina Stoican. Ce a spus aceasta despre perioada copilăriei sale?
12.03.2024 | 14:49
Ce ia marturisit Angelica Stoican fiicei sale Niculina Stoican Credeti ca eu am fost vreo sfanta
Ce i-a mărturisit Angelica Stoican fiicei sale, Niculina Stoican. Sursă foto: Facebook, captură Youtube/ colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Angelica Stoican și Niculina Stoican au o relație specială. Ambele sunt artiste, însă recunosc că au fost perioade în viața amândurora când lucrurile erau ceva mai diferite.

Ce i-a mărturisit Angelica Stoican fiicei sale, Niculina Stoican

Angelica Stoican a fost nevoită să se împartă între viața de artistă și cea de mamă. Iar lucrurile nu au fost deloc ușoare nici pentru ea și nici pentru fiicele sale. De altfel Niculina Stoican și sora sa, Adriana, au stat în mare parte fără mama lor.

ADVERTISEMENT

Angelica Stoian avea numeroase concerte, dar și alte evenimente la care era nevoită să fie prezentă. Și deși este conștientă de faptul că nu a avut timp să se ocupe atât cât și-ar fi dorit de fiicele sale, le iubește enorm.

Într-un interviu acordat recent, Angelica Stoican și-a deschis sufletul în fața fiicei sale, Niculina Stoican. Artista este conștientă că are două fete diferite, însă le iubește în mod egal pe amândouă.

ADVERTISEMENT

Artista recunoaște că a avut două fete cuminți

Totodată, ea a mai dezvăluit și că ambele fete erau extrem de cuminți. Erau gospodine și făceau treabă la țară de la o vârstă fragedă. În ceea ce privește cariera fiicei sale, Niculina Stoican, Angelica Stoican se declară o mamă cât se poate de mândră.

Chiar dacă nu a petrecut așa mult timp cu ele în perioada copilăriei, artista este conștientă și de lucrurile ”rele” făcute de fiicele sale. Aceasta nu are însă niciun reproș la adresa lor, ci din contră, recunoaște că nici măcar ea nu a fost ”vreo sfântă” când era copil.

ADVERTISEMENT

„Mami vă iubește pe amândouă, sunteți niște copii minunați dar sunteți firi diferite. Adriana avea un temperament, Niculina era vulcanică, și uite așa au fost în contrazicere tot timpul. Dar dacă le ziceam ceva, se luau în brațe.

Au fost niște copii foarte cuminți, făceau treabă la țară. Sunt copiii mei, minunați, gospodine și mame bune, Niculina a făcut o carieră excepțională și sunt tare mândră de ea, a fost foarte bună în școală, ca tatăl ei.

ADVERTISEMENT

Și Adriana a făcut școala de muzică, chiulea, lua copiii după ea, se duceau la cofetărie unde plătea pentru toți apoi venea mama să achite… câte și câte. Ce copilărie ar fi fost dacă ele n-ar fi gustat din toate astea, credeți că eu am fost vreo sfântă când eram copil?”, a mărturisit Angelica Stoican în fața fiicei sale, Niculina Stoican, potrivit starpopular.ro.

La rândul ei, Niculina Stoican a recunoscut faptul că atât ea cât și sora ei i-au dus dorul mamei în perioada copilărie. Au crescut la țară, la bunici, iar pentru ele, la acea vreme ”mama era ceva ce nu puteau atinge”.

ADVERTISEMENT