Life

Ce i-a răspuns Delia unui fan la întrebarea: De ce te îmbraci ca un bărbat? Mesajul l-a lăsat mască

08.06.2020 | 11:46
Ce ia raspuns Delia unui fan la intrebarea De ce te imbraci ca un barbat Mesajul la lasat masca
Delia adoră să poarte haine bărbătești. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Este una dintre cele mai îndrăgite artiste ale momentului și ține foarte mult la imaginea ei, motiv pentru care preferă de multe ori să aleagă singură ținuta de scenă sau hainele pe care le poartă în diverse apariții publice. Iar dacă vreți să aflați micul secret al Deliei, căci despre ea vorbim, ei bine, vă spunem doar că nu obișnuiește să dea atenție etichetelor și optează cu aceeași nonșalanță pentru un trening bărbătesc, după cum ați putut observa, spre exemplu, în edițiile iUmor.

Delia, răspuns savuros pentru un fan care încerca să afle de ce adoră ținutele bărbătești

Chiar dacă stilul său nonconformist stârnește și reacții negative din partea celor care îi urmăresc activitatea în mediul online, jurata show-ului de la Antena 1 nu are de gând să își schimbe atitudinea. Ba chiar le răspunde fără ezitare celor care îi lasă tot felul de comentarii răutăcioase.

ADVERTISEMENT

Așa s-a întâmplat și după seria de concerte susținute în acest weekend în Capitală, când un fan a încercat să afle motivul pentru care artista obișnuiește să poarte haine bărbătești. „Ai vreun motiv anume pentru care te îmbraci ca bărbații ?”, i-a scris acesta, iar replica Deliei l-a lăsat pur și simplu fără cuvinte.

Artista i-a răspuns cu vârf și îndesat unui fan foarte curios. Sursa foto: Instagram
Artista i-a răspuns cu vârf și îndesat unui fan foarte curios. Sursa foto: Instagram

Da, am toate motivele. La ce co..e am în pantaloni… excludem din start rochița cu fundiță”, i-a transmis artista, mesajul său stârnind zeci de reacții din partea celorlalți internauți. Toată lumea s-a amuzat copios și a apreciat răspunsul său îndrăzneț și lămuritor.

ADVERTISEMENT

Cât despre vestimentația sa ieșită din comun, Delia știe că diferența stă în detalii, motiv pentru care are grijă să accesorizeze fiecare ținută corespunzător, de la încălțăminte și bijuterii până la zâmbetul larg. „Toate hainele sunt de bărbați, doar am adăugat câte un accesoriu. Cele mai multe sunt cumpărate din magazin, îmi place să le aleg, să le probez. Dacă pornesc și chestia asta cu achiziționarea de haine și online, mi-e teamă că nu mă mai opresc”, a mărturisit excentrica artistă la un moment dat.

Cum a trăit primele concerte de după relaxarea restricțiilor

Și dacă tot am pomenit de concertele din weekend-ul recent încheiat, trebuie să spunem că Delia a savurat din plin reîntâlnirea cu publicul. Surprinzător sau nu, emoțiile și-au făcut și ele simțită prezența, în condițiile în care nu mai urcase pe o scenă de mai bine de două luni.

ADVERTISEMENT

A fost plin de emoții pentru mine încă de la început. De când am călcat aici, am simțit, așa, un pic… Dar ne-am intrat foarte repede în rutina cu care ne-am obișnuit, deși a fost o pauză foarte lungă, de 2-3 luni. A fost mult, extrem de mult. Noi, care eram antrenați să cântăm la câteva zile un concert, adică nu prea aveam pauze.

E prima situație în care publicul a fost foarte cuminte și e de bine că a fost foarte cuminte. Mi-a fost dor de public…și lui i-a fost dor, știu asta. Vorbesc cu fanii, sunt în legătură directă pe Instagram și pe toate rețelele de socializare și i-am simțit și pe ei cu chef. Cumva stângaci, pentru că nu știau exact cum să se manifeste. Cât e voie, cât e permis să se ridice.

ADVERTISEMENT

Eu am simțit că, în sfârșit, s-a spart gheața, că ne adaptăm situației de acum, care nu va dura foarte mult timp. Și sper că vor începe și alții să facă evenimente. Și vor reintra, cât de cât, în normal lucrurile, pentru că foarte mulți au avut de suferit în această perioadă. Nu e vorba doar de noi, de soliști, ci și de instumentiști, tehnicieni, de toți oamenii pe care-i ai angrenați într-un astfel de eveniment.

Dacă aș fi genul de artist care vrea să dea bine la public aș spune că mi-a fost dor de concerte și că în rest nu contează nimic. Nu! Mi-a fost dor de multe lucruri. Pentru mine, perioada de pandemie a fost una de normalitate, pe care nu am avut-o de mulți ani și cu care m-am acomodat foarte frumos.

Adică mie mi-a plăcut programul ăla de trezit dimineața, culcat devreme, văzut un serial drăguț, mâncat la ore fixe, plimbat, da, a fost rai! Pentru mine a fost vacanță. A fost o relaxare și o detașare de tot. Faptul că toată lumea trece prin asta mi-a dat și un confort și o relaxare… Dacă aș fi știut că doar eu stau în casă, ar fi fost o mare problemă”, a dezvăluit artista.

ADVERTISEMENT