Life

Ce i-au spus doctorii lui Codrin Ștefănescu, după ce s-a retras din politică din cauza problemelor medicale: “Mă voi lupta cu îndârjire”

Codrin Ștefănescu s-a retras din politică și a decis să se concentreze pe starea sa de sănătate. Ce i-au spus însă doctorii acestuia? Fostul politician a vorbit deschis.
02.03.2023 | 19:29
Ce iau spus doctorii lui Codrin Stefanescu dupa ce sa retras din politica din cauza problemelor medicale Ma voi lupta cu indarjire
Ce se mai întâmplă cu Codrin Ștefănescu după retragerea din politică. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Codrin Ștefănescu traversează o perioadă dificilă din viața sa. Acesta a fost nevoit să renunțe la activitatea sa politică și să se concentreze pe starea sa de sănătate. Decizia a fost anunțată chiar în luna ianuarie în acest an, iar de atunci, Codrin Ștefănescu nu a mai dat alte detalii.

Codrin Ștefănescu spune că va lupta până la capăt

Ulterior, acesta a mers în Elveția pentru mai multe investigații, dar și pentru un tratament corespunzător, iar recent a venit și cu o serie de dezvăluiri referitoare la starea sa de sănătate. Nici măcar acum, Codrin Ștefănescu nu a spus de ce boală suferă și de asemenea nu a dezvăluit nici alte detalii pe care mulți și-ar dori să le știe.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, fostul politician a anunțat public că va lupta până la capăt pentru viața sa. În același timp, el a subliniat faptul că preferă să țină diagnosticul doar pentru el, acesta fiind personal. Totuși, el spune că într-o ”astfel de bătălie”, toată lumea are speranța că poate să câștige.

”Mă lupt până la capăt, în felul meu, personal, cu doamna cu coasa! Asta e tot ce trebuie să știe lumea. E ceva personal, despre care vă închipuiți că nu-mi face plăcere să dau detalii. Dar vă pot asigura pe toți că mă voi lupta cu îndârjire până la capăt!

ADVERTISEMENT

Nu voi intra în amănunte, fiindcă nu le-am comunicat nimănui, nici măcar celor mai apropiați membri ai familiei! În această bătălie, toată lumea are speranța, cel puțin la un moment dat, că va reuși să învingă! Așa că am și eu speranțele mele! ”, a spus Codrin Ștefănescu, într-un interviu acordat pentru Impact.ro.

Ce se întâmplă însă mai departe cu fostul politician, care la un moment dat era apropiat de Liviu Dragnea? Codrin Ștefănescu a mai dezvăluit în interviul acordat pentru sursa citată ca va sta o perioadă scurtă de timp în România. Mai exact, acesta rămâne în țară doar două săptămâni, iar mai apoi se va reîntoarce în Elveția.

ADVERTISEMENT

De ce s-a întors Codrin Ștefănescu în România

Codrin Ștefănescu susține că acolo își va continua tratamentul, pe care medicii elvețieni i l-au prescris. În ceea ce privește motivele pentru care a revenit în țară, se pare că acest lucru l-a făcut tot la recomandarea medicilor. ”Medicii m-au trimis în țară pentru circa două săptămâni, să iau vitamine. Apoi, mă întorc la tratamentul pe care-l am de urmat”, a mai mai afirmat politicianul, potrivit impact.ro.

Amintim că după ce Codrin Ștefănescu a anunțat că se retrage de pe scena politică, medicul Monica Pop a avut o reacție în acest sens. Aceasta a precizat că fostul politician ar suferi de cancer, însă nu își dă seama despre ce tip de cancer este vorba.

ADVERTISEMENT

Tot atunci, aceasta mai menționa și că el nu trebuie să renunțe în niciun caz la activitate sa politică și să lupte în continuare. Medicul s-a arătat dezamăgit de pesimismul pe care l-a remarcat la politician și mai spunea și că orice persoană este datoare să facă orice îi stă în putere atunci când vine vorba de starea de sănătate, dar și de munca sa.

ADVERTISEMENT
Tags:
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat...
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat imediat dintr-o pușcărie din Bogota când au aflat cum o cheamă
Cine e fotbalistul care i-a plătit victimei lui Dani Alves 150.000 de euro,...
Cine e fotbalistul care i-a plătit victimei lui Dani Alves 150.000 de euro, în locul brazilianului
Incendiu de proporții. Un bloc de 14 etaje a fost înghițit de flăcări,...
Incendiu de proporții. Un bloc de 14 etaje a fost înghițit de flăcări, în Valencia. 450 de oameni trăiesc în clădire
„M-am simțit «Regina reginelor»”. Laurette dezvăluie cum l-a cucerit pe Ion Țiriac: „Știți...
„M-am simțit «Regina reginelor»”. Laurette dezvăluie cum l-a cucerit pe Ion Țiriac: „Știți cum îi zic eu?”
O stațiune de schi din România a ajuns pe locul doi într-un top...
O stațiune de schi din România a ajuns pe locul doi într-un top al resorturilor din Europa
Străzi din Bucureşti, cu
Străzi din Bucureşti, cu "nume tâmpite" puse de regimul comunist. "Aşa le-am găsit de când m-am mutat eu"
Orașul în care oamenii au declarat război operelor de artă. Sculpturi furate, vandalizate...
Orașul în care oamenii au declarat război operelor de artă. Sculpturi furate, vandalizate sau batjocorite pe internet
Cel mai bogat sat din România, unde Ferrari-ul e considerat „vechitură”. Puțini români...
Cel mai bogat sat din România, unde Ferrari-ul e considerat „vechitură”. Puțini români știu de existența lui
Scandal uriaș la procesul lui Vlad Pascu. Judecătoarea a întrebat dacă una dintre...
Scandal uriaș la procesul lui Vlad Pascu. Judecătoarea a întrebat dacă una dintre victime este în sală. Reacția imeediată a tatălui
Vacanța de primăvară dispare și apare vacanța de Paștele Ortodox
Vacanța de primăvară dispare și apare vacanța de Paștele Ortodox
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
VIDEO şocant: Dan Bursuc îi calcă pe urme lui Florin Salam: "S-a făcut...
VIDEO şocant: Dan Bursuc îi calcă pe urme lui Florin Salam: "S-a făcut parizer"
Toată sala a încremenit la procesul lui Vlad Pascu. Judecătoarea a verificat dacă...
Toată sala a încremenit la procesul lui Vlad Pascu. Judecătoarea a verificat dacă e prezent și studentul ucis în accidentul de la 2 Mai
De ce ușa de la baie trebuie ținută închisă mereu? Explicația la care...
De ce ușa de la baie trebuie ținută închisă mereu? Explicația la care nimeni nu se aștepta