News

Ruptură totală între Codrin Ștefănescu și Liviu Dragnea: ”Am pus punct relației cu acest om. Este ireversibil”

Codrin Ștefănescu și Liviu Dragnea, două personaje politice care păreau extrem de apropiate, sunt la cuțite. Cei doi își aruncă acuzații extrem de grave în spațiul public.
29.08.2022 | 19:03
Ruptura totala intre Codrin Stefanescu si Liviu Dragnea Am pus punct relatiei cu acest om Este ireversibil
Ruptură totală între Codrin Ștefănescu și Liviu Dragnea. Sursa foto: colaj Fanatik / Hepta
ADVERTISEMENT

În ultimele zile, au apărut informații că între Liviu Dragnea și Codrin Ștefănescu ar exista o relație din ce în ce mai rece. Zvonurile s-au confirmat rapid după ce pe Facebook și în spațiul media cei doi și-au aruncat fel și fel de acuzații.

Scandal uriaș între Codrin Ștefănescu și Liviu Dragnea

Prezent recent la o emisiune televizată, Liviu Dragnea l-a acuzat pe Codrin Ștefănescu că intenționează să aducă ”personaje ciudate” în Alianța Pentru Patrie (APP).

ADVERTISEMENT

Fostul lider PSD a mai spus că, în prezent, noul partid este condus de un grup de afaceriști care nu au nimic în comun cu politica.

”Codrin Ștefănescu a avut multe decizii discreționare, președinți schimbați la telefon, multe întâlniri cu oameni care nu au ce căuta într-un partid pe care îl sprijin. Încet, încet, Alianța Pentru Patrie se transformă într-un grup de oameni da afaceri și cu unii cu legături ciudate”, a spus Dragnea la Realitatea Plus.

ADVERTISEMENT

Codrin Ștefănescu, despre Liviu Dragnea: ”Un om care nu se poate schimba”

Ștefănescu, cel care i-a fost alături lui Dragnea pe toată perioada în care acesta a stat după gratii, dar și după, a contraatacat dur.

Acesta își cere scuze public pentru că ”mulți ani de zile am susținut, am albit, am curățat, am dat explicații vis a vis de un om care nu se poate schimba”.

ADVERTISEMENT

În plus, Codrin Ștefănescu precizează că și formațiunea din care face parte, Alianța Pentru Patrie, se va delimita de fostul lider social-democrat.

”Vreau să-mi cer scuze public pentru că mulți ani de zile am susținut, am albit, am curățat, am dat explicații vis a vis de un om care nu se poate schimba. Am cerut scuze multor jurnaliști pentru insistența mea din ultima perioadă să facă interviuri, să-l invite pe Liviu Dragnea, am încercat să-i fac să schimbe opinia pe care o au și să-l asculte.

ADVERTISEMENT

Delimitarea mea de Dragnea este ireversibilă, nu este de PR, întregul partid va face o rezoluție în cursul zilei, nu este un aranjament, nu facem campanie, ne delimităm de Liviu Dragnea”, a declarat Codrin Ștefănescu, luni, la postul de știri citat.

ADVERTISEMENT