Life

Ce i s-a întâmplat lui George Mihăiţă după ce a apărut în Clanul: “A prins foarte bine serialul”

George Mihăiță a dezvăluit ce i s-a întâmplat după ce a apărut în serialul Clanul, de la Pro TV, unde are unul dintre rolurile principale.
06.01.2023 | 23:51
Ce i sa intamplat lui George Mihaita dupa ce a aparut in Clanul A prins foarte bine serialul
George Mihăiță, apreciat pentru rolul din serialul Clanul. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

George Mihăiță (74 de ani) are unul dintre rolurile principale în serialul Clanul și a povestit ce i s-a întâmplat de când a apărut producția la Pro TV. Ce spune despre colegii de platou.

Ce i s-a întâmplat lui George Mihăiță după ce a apărut în Clanul. Rolul interpretat de actor este foarte apreciat

Serialul Clanul a fost foarte apreciat încă de la primul episod, iar finalul sezonului 1 s-a difuzat înainte de sărbători. În prezent au loc filmări pentru cel de-al doilea sezon.

ADVERTISEMENT

Director al Teatrului de Comedie din București, George Mihăiță joacă rolul lui Bebe Măcelaru, liderul unei grupări mafiote.

Rolul lui Bebe Măcelaru i-a adus foarte mult succes lui George Mihăiță, care se numără deja printre cei mai apreciați actori din România, având la activ roluri în zeci de filme, seriale și piese de teatru. Artistul chiar a ajuns să fie oprit pe stradă de trecători.

ADVERTISEMENT

În plus, actorul se bucură foarte mult că face parte din echipa serialului, despre care are numai cuvinte de laudă.

“Sunt sănătos. Da, da, mă opreşte lumea pe stradă. A prins foarte, foarte bine serialul şi rolul meu, la fel. Sunt într-o echipă fantastică!

ADVERTISEMENT

Vorbesc de toată echipa. De la Vlădică, la Opincă, cum se spune. O întâlnire pe care sunt fericit că am avut-o.”, a declarat George Mihăiță pentru click.ro.

Personajul Bebe Măcelaru nu este primul rol negativ al îndrăgitului actor. Anghel Damian, regizorul serialului Clanul, este cel care și-a dorit foarte mult ca George Mihăiță să facă parte din distribuție.

ADVERTISEMENT

“Da, într-adevăr. Am mai jucat roluri negative. Ca dovadă, Anghel Damian e cel care a dorit ca eu să joc în acest serial, altfel nu apăream.

Dar el s-a impus şi a spus: ‘Vreau să joace George Mihăiţă’! A jucat o carte extraordinară şi a câştigat.”, a mai spus actorul pentru aceeași sursă.

Experiența pe care actorul a acumulat-o de-a lungul timpului îl ajută foarte mult în serialul Clanul, după cum a mai declarat în cadrul aceluiași interviu.

Până acum, actorul a avut de jucat multe scene grele în producția difuzată la Pro TV.

Ce spune George Mihăiță despre Jojo și Theo Rose

Actorul a avut laude și la adresa colegilor de platou. Jojo joacă rolul soției lui Bebe Măcelaru, însă cei doi actori au mai urcat împreună pe scenă în trecut.

George Mihăiță a fost plăcut surprins și de Theo Rose, care este și fiica lui în serial.

“Jojo este o actriţă foarte bună. Eu am jucat cu ea, pe scenă, la Teatrul de Comedie, în „Poker”, a lui Alexandru Tocilescu. Excelentă, excelentă!  

Theo Rose, o mare surpriză! Şi toţi cei tineri… e o bucurie să joc într-o echipă tânără şi să ne fim de folos unii altora.”, a mai spus George Mihăiță.

ADVERTISEMENT
Tags: