Life

Ce i s-a întâmplat unei familii de români care a mers în vacanță în Grecia: ”Totul e lipicios și grețos”

Ce a pățit un cuplu care a plecat în concediu într-o insulă din Marea Egee. Dezvăluirea făcută pe o rețea de socializare.
25.04.2023 | 17:02
Ce i sa intamplat unei familii de romani care a mers in vacanta in Grecia Totul e lipicios si gretos
Ce a pățit un cuplu care a plecat în concediu într-o insulă din Marea Egee. Dezvăluirea făcută pe o rețea de socializare. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Ce i s-a întâmplat unei familii de români care a mers în vacanță în Grecia. Doi parteneri de viață, însoțiți de un copil mic, au descoperit că totul e lipicios și grețos. Ce sfaturi au primit de la internauți după ce au povestit prin ce au trecut.

Ce a pățit un cuplu care a plecat în concediu într-o insulă din Marea Egee. Dezvăluirea făcută pe o rețea de socializare

Un cuplu care a plecat în concediu pentru o lună într-o insulă din Marea Egee a avut parte de o surpriză neplăcută. Dezvăluirea făcută pe o rețea de socializare a scos la iveală faptul că locuința închiriată nu este deloc așa cum s-au așteptat.

ADVERTISEMENT

Românii au rezervat o casă în sudul Greciei, prin Airbnb, doar că au descoperit că este vorba de un apartament în care curtea lipsește complet. În plus, mizeria și praful sunt de nedescris, curățenia lăsând mult de dorit.

„Cuplu cu un bebeluș căutăm urgent cazare, ca soluție de back-up. Pe scurt, cazarea plătită prin AirBnB, arată în linii mari ca-n poze, doar că jegul și ponoseala sunt indescriptibile.

ADVERTISEMENT

Planul inițial era pentru o lună în sudul Greciei (suntem deja aici) într-o proprietate la curte cu 2 dormitoare la prețul de 450 eur, fiind extra sezon. Dincolo de faptul că curtea nu e curte și casa nu e casă (cum credeam!

E un apartament într-o clădire, dincolo de astea, absolut totul e de o ponoseală ieșită din comun. Inclusiv dușul, înfundat cu o tonă de păr l-am găsit, iar per ansamblu totul e lipicios și grețos”, a scris bărbatul pe pagina de Facebook intitulată Forum Grecia.

ADVERTISEMENT

Grecia, o experiență neplăcută pentru români

Grecia s-a dovedit o experiență neplăcută pentru cei doi români și bebelușul lor. Familia a cerut sfaturi de la oamenii din mediul online și inclusiv recomandări pentru alte cazări pentru următoarele 2-3 săptămâni.

Tot apartamentul miroase a mucegai, lucru care nu este deloc pe placul lor, subliniind că au plecat în concediu să se bucure de aer curat și de mare. Aceștia caută o cazare de rezervă avantajoasă din punct de vedere financiar.

ADVERTISEMENT

„Va fi cel mai scump review din viața mea, măcar să-i las și eu omului un cadou în prag de sezon estival”, a completat turistul într-un comentariu, internauții fiind de părere că Airbnb a devenit o loterie.

Alții l-au îndrumat să citească review-urile de acum înainte. De asemenea, au fost și persoane care l-au sfătuit să facă curățenie. Se pare că cetățeanul român a recurs deja la acest proces, dar fără niciun fel de izbândă.

ADVERTISEMENT