Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ce-i urează Niță lui Bănel Nicoliță: „Se înseninează și el după atâția ani. Să fie campion și ginerică!”

Robert Niță și Bănel Nicoliță au avut un dialog spumos la FANATIK SUPERLIGA în legătura cu lupta la titlu, iar fostul rapidist a avut și o urare specială.
04.02.2024 | 14:42
Cei ureaza Nita lui Banel Nicolita Se insenineaza si el dupa atatia ani Sa fie campion si ginerica
Ce-i urează Niță lui Bănel Nicoliță: „Se înseninează și el după atâția ani. Să fie campion și ginerică!” . sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Bănel Nicoliță este în extaz după ce FCSB a învins la Universitatea Craiova și păstrează distanța în clasament. Robert Niță își dorește să îi vadă pe fostul mijlocaș „roș-albastru” fericit la sfârșitul sezonului, dar și în costum de ginerică.

Ce-i urează Niță lui Bănel Nicoliță: „Se înseninează și el după atâția ani. Să fie campion și ginerică!”

Robert Niță îi urează lui Bănel Nicoliță să se bucure la sfârșitul sezonului din SuperLiga de câștigarea titlului, iar acest eveniment să se lege cu un altul. Specialistul FANATIK SUPERLIGA își dorește să îi vadă în costumul de ginerică pe mijlocașul trecut pe la FCSB.

ADVERTISEMENT

„Nu mai facem nimic, îl felicităm pe domnul Becali și pe Bănel. Începe și Bănel după 10 ani să se însenineze la față. Doamne ajută să câștige FCSB campionatul și să te văd și ginerică, să legi două evenimente importante. Îl felicităm pe domnul Becali, este cel mai bun manager, cel mai bun antrenor.

Oricine intră, oricine intră cum intră la FCSB nu că reușesc să câștige, o fac în stil de echipă mare.  Este și el bucuros, că se bucură odată la 10 ani, trebuie să îl înțelegem. Două echipe joacă în 2024, toți antrenorii spun că mai este nevoie de timp. Toate echipele joacă mai slab decât anul trecut mai puțin FCSB și Dinamo”, spune Niță.

ADVERTISEMENT

Bănel Nicoliță i-a răspuns lui Robert Niță și îl felicită că recunoaște că FCSB este greu de oprit în lupta la titlu. Specialistul FANATIK este în extaz după începutul de an extraordinar înregistrat de „roș-albaștrii”.

„Mă pregătesc frumos, numai la sacou. Mulțumesc că ești alături de mine și ești sincer, mă apreciezi. Am început în 2024 cu 2 victorii, 7 goluri marcte și cea mai bună apărare”, a spus Nicoliță la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30, doar pe FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Bănel Nicoliță nu își explică forma lui Andrea Compagno: „Cum să cazi direct în cap”

„A venit pe bani mulți, a jucat fiind golgheterul campionatului și apoi să cazi direct așa în cap. În Compagno vedeam un jucător care să treacă mult mai ușor peste presiunea domnului Gigi. Putea să văd alt copil și să spun da, presiunea l-a distrus și de asta nu mai are rezultate, dar la Compagno nu m-am așteptat.

La Craiova cu siguranță și domnul Mititelu punea presiunea mare pe echipă, a cedat prea ușor. Un atacant cu atâta calitate în fața porții, un jucător de echipă cu personalitate să cedeze așa ușor, nu mă așteptam. Într-adevăr, poți să spui, jocul ok pentru că la FCSB nu vin foarte mult cu centrări.

ADVERTISEMENT

Sunt jucători mai tehnici cum e Coman, Olaru și așa mai departe care joacă alt stil de joc. Să cedezi așa ușor și să fii golgheterul României, cu atâtea goluri marcate. Chiar îmi pare rău de el, îl văd că e un băiat super și un băiat de echipă, am văzut tot timpul că colegii lui vorbesc frumos despre el, e de apreciat”, spune Bănel Nicoliță.

Robert Nita si Banel Nicolita, DIALOG SPUMOS despre LUPTA la titlu

ADVERTISEMENT