Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Cum să cazi așa, direct în cap?”. Bănel nu-și explică deloc situația lui Compagno. „A cedat prea ușor”

Bănel Nicoliță nu își explică situația lui Andrea Compagno de la FCSB, care a ajuns din golgheterul „roș-albaștrilor” într-un jucător care își caută alt club.
31.01.2024 | 07:46
Cum sa cazi asa direct in cap Banel nusi explica deloc situatia lui Compagno A cedat prea usor
„Cum să cazi așa, direct în cap?” Bănel nu-și explică deloc situația lui Compagno. „A cedat prea ușor”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Tras pe linie moartă la FCSB, Andrea Compagno este într-o situație delicată la formația finanțată de Gigi Becali. Bănel Nicoliță nu înțelege cum atacantul italian a cedat presiunii și cum a ajuns să devină din golgheter un jucător de care „roș-albaștrii” sunt dispuși să se despartă.

„Cum să cazi așa, direct în cap?”. Bănel nu-și explică deloc situația lui Compagno. „A cedat prea ușor”

Andrea Compagno nu a fost în lotul celor de la FCSB la derby-ul cu Universitatea Craiova, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate. Situația atacantului „roș-albaștrilor” nu este simplă, deoarece soția își dorește să nu accepte singura ofertă din Kazahstan, anunțată de site-ul nostru.

ADVERTISEMENT

Bănel Nicoliță nu înțelege decăderea lui Andrea Compagno la FCSB, unde era decisiv în urmă cu câteva luni. Specialistul FANATIK SUPERLIGA nu credea că italianul va ceda presiunii puse de Gigi Becali.

„A venit pe bani mulți, a jucat fiind golgheterul campionatului și apoi să cazi direct așa în cap. În Compagno vedeam un jucător care să treacă mult mai ușor peste presiunea domnului Gigi. Putea să văd alt copil și să spun da, presiunea l-a distrus și de asta nu mai are rezultate, dar la Compagno nu m-am așteptat.

ADVERTISEMENT

La Craiova cu siguranță și domnul Mititelu punea presiunea mare pe echipă, a cedat prea ușor. Un atacant cu atâta calitate în fața porții, un jucător de echipă cu personalitate să cedeze așa ușor, nu mă așteptam. Într-adevăr, poți să spui, jocul ok pentru că la FCSB nu vin foarte mult cu centrări”, a spus Nicoliță.

„Toți colegii îmi spun că e super băiat, nu s-a certat cu nimeni”

Bănel Nicoliță dezvăluie că Andrea Compagno este apreciat de lotul „roș-albaștrilor” atât la antrenamente, cât și în afara lui. Acesta este de părere că atacantul italian a cedat mult prea ușor presiunii de la FCSB, iar fostul jucător al lui Gigi Becali regretă situația lui.

ADVERTISEMENT

Andrea Compagno este departe de cifrele atinse în sezonul trecut din SuperLiga la FCSB și FC U Craiova 1948. Italianul a jucat 18 partide în tricoul „roș-albaștrilor” și a marcat doar 4 goluri.

„Sunt jucători mai tehnici cum e Coman, Olaru și așa mai departe care joacă alt stil de joc. Să cedezi așa ușor și să fii golgheterul României, cu atâtea goluri marcate. Chiar îmi pare rău de el, îl văd că e un băiat super și un băiat de echipă, am văzut tot timpul că colegii lui vorbesc frumos despre el, e de apreciat.

ADVERTISEMENT

Toți colegii care sunt acolo mă mai văd cu ei și îmi spun că e super băiat, liniștit, se pregătește, nu vorbește urât, nu a răspuns cuiva sau să se certe cu cineva. A cedat prea ușor, prea ușor”, a declarat Nicoliță la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct de la ora 10:30 în fiecare zi de luni, marți și vineri pe site-ul FANATIK.RO.

Bănel Nicoliță, despre căderea lui Andrea Compagno

ADVERTISEMENT