Life

Ce îl enervează cel mai tare pe Mihai Bendeac la o femeie: ”Poate sunt defect, nu?”

Mihai Bendeac își dorește într-adevăr să își întemeieze o familie, însă există lucruri peste care actorul nu poate să treacă atunci când vine vorba de femei.
01.11.2022 | 16:35
Ce il enerveaza cel mai tare pe Mihai Bendeac la o femeie Poate sunt defect nu
Ce îl enervează cel mai tare pe Mihai Bendeac la o femeie. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Mihai Bendeac a ales să își pună cariera pe primul loc. Asta nu înseamnă însă că dacă o persoană specială va apărea în viața sa, actorul va da cu piciorul unei astfel de șanse.

Gestul care în deranjează pe Mihai Bendeac la o femeie

De ani buni, Mihai Bendeac, care a renunțat la postul de jurat de la iUmor nu a mai fost văzut în compania nimănui.

ADVERTISEMENT

Între timp, acesta a mai făcut declarații cu privire la întemeierea unei familii, însă nimic nu s-a întâmplat, cel puțin în ultima perioadă.

Mihai Bendeac este însă și o persoană extrem de selectivă. Recent, acesta a dezvăluit pe contul personal se socializare, că există un lucru care îl deranjează cel mai mult la o femeie.

ADVERTISEMENT

Dacă persoana pe care o cunoaște va face acest gest, Mihai Bendeac nu va mai face următorul pas și va prefera să stea cât mai departe.

Pentru că a depus mult efort pentru a cunoaște ascensiunea din punct de vedere profesional, Mihai Bendeac vrea să fie apreciat pentru asta.

ADVERTISEMENT

Drept urmare, în cazul în care o femeie îi va spune vreodată că este interesat de Mihai Bendeac ca om și nu ca artist, acesta nu va accepta niciodată acest lucru.

”Pe mine mă enervează foarte mult atunci când întâlnesc o femeie care îmi spune ”să știi că pe mine nu mă interesează Bendeac artistul, pe mine mă interesezi tu ca om”, a le-a dezvăluit actorul urmăritorilor săi.

ADVERTISEMENT

Mihai Bendeac și-a sacrificat viața pentru cariera sa

Motivul invocat de Mihai Bendeac îl reprezintă anii petrecuți pe scenă. Actorul și-a sacrificat viața pentru carieră, în timp ce o persoană ajunge să îi spună că nu o interesează deloc acest lucru.

De asemenea, acesta recunoaște că nu și-ar dori o viață de familie în care să renunțe la artistul din el, în momentul în care ajunge acasă.

”Eu mi-am sacrificat viața pentru cariera mea și vii tu și spui că nu te interesează, că te interesez ca om.(…) Nu pot resemna la idea că sunt cu o femeie pe care nu o impresionează trecutul meu și cariera mea.

Poate sunt defect, nu? Nu vreau să am o viață din aia de familie, cum mai zic unii ”când ajung acasă și închid ușa, las în spatele meu artistul”, a mai spus actorul pe Insta Story.

Să nu uităm și că o bună perioadă de timp au circulat și zvonuri amuzante conform cărora Mihai Bendeac ar fi interesat mai degrabă de bărbați decât de femei.

ADVERTISEMENT